سلام
با توجه به تب جدیدی که جدیدا گرافیستای پی سی ورد رو مبنی بر برگزاری مسابقات هفتگی گرفته ، بد ندیدم قبل از تصمیم نهایی مدیریت ، بیایم انتظاراتمون رو به صورت شفاف مطرح کنیم ، ببینیم :
- این کار اصلا امکان پذیر هست ؟
- شرایط برگزاری چگونه خواهد بود ؟
- همه ی بار ها باید به دوش مدیریت و همکار ها بیفته ؟
- جایزه ای مد نظر خواهد بود ؟
- موضوع چی خواهد بود ؟
و خیلی سوالات دیگه که به مرور مطرح میشه
در ابتدا نظر خودمو عرض می کنم :
مسابقه ای هفتگی با موضوعی که حالا یا مدیریت یا به صورت آزاد و یا توسط رای گیری انتخاب میشه مطرح شده و شرکت کننده ها ، یک هفته فرصت دارن تا کار خودشون رو تکمیل و ارائه کنن
اینطور نیست که کسی بگه من بلد نیستم و نمیتونم و فرصت ندارم ... هدف از این مسابقه نه جنبه ی رقابت ، بلکه ی جنبه ی تمرین و آموزش داره و باعث گرم و صمیمی تر شدن فضای بخش گرافیک دو بعدی میشه
با توجه به شرایط و از همه مهم تر ، سالم باقی موندن فضای مسابقات و صرفا تاکید بر یادگیری و تمرین ، به نظرم امکان اعطای جایزه وجود نداره
و در نهایت برای بحث انتخاب برنده ی هفتگی ، بهترین کار رای گیری به صورت زیر هست :
بعد از بسته شدن زمان مسابقه ، دوستان فرصت دارن تا سه تا از کار ها رو به عنوان بهترین کار معرفی کنن ، سه تا طرحی که رای بیشتری اوردن توسط مدیریت آنالیز و به ترتیب اول تا سوم معرفی میشن
لازمه ی برگزاری این مسابقات همکاری یکایک شما چه از شاهین گرفته تا عضو جدیدی که تازه پاش به انجمن فتوشاپ باز شده ، هست ... پس با هم باشیم تا به معلومات خودمون اضافه کنیم
نقطه نظرات خودتون رو حتما در این تاپیک یا شخصا با خودم در میون بذارید ، در نظر سنجی هم شرکت کنید