سلام!
اين عكسو ببينين:
من ده بار خطوط اين امضا رو شمردم كلا شش خطه كه با تصوير ميشه هفت تا!! كجاش هشت تا هست من نمي دونم!! حالا شما هم بشمريد بالاخره يا من شمردن بلد نيستم يا مشكل چيز ديگه ايه!!
ممنون!
سلام!
اين عكسو ببينين:
من ده بار خطوط اين امضا رو شمردم كلا شش خطه كه با تصوير ميشه هفت تا!! كجاش هشت تا هست من نمي دونم!! حالا شما هم بشمريد بالاخره يا من شمردن بلد نيستم يا مشكل چيز ديگه ايه!!
ممنون!
منم یه بار امضای 5 خطی خواستم بزارم گفت 8 خطه و نمیشه !!!
جالبه این محدودیت ها ! من میخوام این اسمبل یاهو که تو امضامه یکی بزرگترش رو بزارم ، به من اجازه نمیده !!
فکر میکنم هشت خط در حالت کلی باشه.
یعنی شما وقتی یه سری نوشته را وسط چین کردید یه سری کد html داره . همینطور اون عکسی که گذاشتید کد داره این کدها نمایش داده نمیشن ولی فک کنم جزو محدودیت حساب میشن
اگه اشتباه میکنم بگید لطفا
اتفاقا اون رو هم چك كردم هفت خط بود!!فکر میکنم هشت خط در حالت کلی باشه.
یعنی شما وقتی یه سری نوشته را وسط چین کردید یه سری کد html داره . همینطور اون عکسی که گذاشتید کد داره این کدها نمایش داده نمیشن ولی فک کنم جزو محدودیت حساب میشن
اگه اشتباه میکنم بگید لطفا
کلا من از مدیریت عزیز خواهش میکنم یه فکری به حال
امضا و گیر دادن های بدون دلیلش بکنه...ممنون![]()
بابا شما که خوبه تصویر هم میذارین
امضای من بدون تصویر هشت خط نشده گیر میده
گیر می دن اساسی هم گیر میدن امضای منو تا حالا سه باره پاک میکنه و من اضافه می کنم دوباره پاک می کنه و دوباره و دوباره . خلاصه من کارم شده اضا گذاشتن !
يعني هيچ كس ...؟؟؟!!!
===
غلط نكنم اين اديتوره هوش مصنوعي يا همچين چيزي داره!!!
متاسفانه توی انجمن یکی مییاد توی امضاش تبلیغات واضح میزاره اصلا کاری باهاش ندارن چون کاربر قدیمیه . ولی من که فقط آدرس سایتم رو تو امضام میذارم مال منو حذف می کنند حالا به اون هم قانع نشدند و لیست اشتراکات منو هم کلا حذفش کردند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)