تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سوال در مورد h50

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض سوال در مورد h50

سلام من تازه دوربین h50 خریدم و با لرزش کوچیک دست تصاویر تار میشه ایا اشکال از دوربینه؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من تازه دوربین h50 خریدم و با لرزش کوچیک دست تصاویر تار میشه ایا اشکال از دوربینه؟
    همیشه اینطوریه یا در موقعیت های خاص ؟ ... در حالت auto چطور ؟ .... با شاتر سریع و نور کافی چطور؟ ...

بهرحال با توجه به اینکه میگی تازه خریدی اش ، مرسوم ترین کار اینه که اگه ظرف یکی دو روز حل نشد ، بری پیش همون فروشنده و ازش توضیح بخوای ؟ ... گارانتی داره ایشالا ؟ ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممکنه لرزشگیر غیرفعال باشه. اگر فعاله ممکنه نور محیط مناسب نبوده موقع عکسبرداری. این تار شدن تو محیط های کم نور و داخلی اتفاق می افته یا همیشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    گارانتی هم داره ولی اگه فلش روشن باشه تار نمیشه در جاهایی که نور به اندازه کافی هم وجود داره باز هم تار میشه حتی با یک لرزش کوچیک دست در حالت اوتو مشکلی نداره
    وقتی که زوم میکنم اصلا نمیشه عکس تشخیص داد

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    گارانتی هم داره ولی اگه فلش روشن باشه تار نمیشه در جاهایی که نور به اندازه کافی هم وجود داره باز هم تار میشه حتی با یک لرزش کوچیک دست در حالت اوتو مشکلی نداره
    وقتی که زوم میکنم اصلا نمیشه عکس تشخیص داد
    موقع این عکسهای تار ، شاتر چه وضعی داره؟ ... می تونی یه نمونه عکس که تار میشه با ذکر مشخصات بذاری ؟

بهرحال باز هم میگم ، نمایندگی و فروشنده ، ظرف چند روز اول بعد از خرید همکاری خیلی بهتری می کنن ، تا مثلا یه ماه بعد ... چون ظرف چند روز اول راحت تر میشه متقاعدشون کرد که مشکل از اوناس ... برو اونجا پیش فروشنده و ازش توضیح بخواه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •