با سلام به دوستان چه جوری می تونم سرعت لود سایتم را افزایش بدم سیستم دیتالایف انجین هست. با تشکر
با سلام به دوستان چه جوری می تونم سرعت لود سایتم را افزایش بدم سیستم دیتالایف انجین هست. با تشکر
سرعت لود سایت به چند عامل بستگی داره
اولا مشخصات سخت افزاری سروری که ازش استفاده میکنید
دوما سیستمی که استفاده میکنید
سوما عناصری که تو محتوای سیستمون استفاده میکنید
برای مورد اول باید سرور مناسب انتخاب کنید
مورد دوم باید از پشتیبانی سیستمتون سوال کنید البته تمام سیستمها در پی این هستند که بیشترین سرعت لود رو داشته باشن و حداکثر توان رو ارائه میدن پس فقط میتونید قسمتی از ماژول ها و بلوک ها و افزونه ها رو حذف کنید و از قالب های کم حجم استفاده کنید
مورد سوم هم سعی کنید تو محتوا از عکس های حجم پائین استفاده کنید
با سلام و خسته نباشید سیستم من :
cpu :3.4 full
ram :2 gig
vga:7200 256
میشه خودتون یه سر بزنید ببینید مشکل کجاست :آدرس هم تو امضام هست همین mygig . با تشکر از راهنمایی های دوستان
ربطي به اين نداره !!! دوستمون كفت مشخصات و سيستم سرور نه شما ! ببينم شما خودت سرور هستي ؟؟؟
---
فكر كنم از اين هاست هاي مجاني استفاده مي كني ؟؟؟ فكر نكنم مشكل از سنكيني سايتت باشه و هاستت ضعيف بايد باشه ....
---
البته فقط بار اول براي من يكم طول كشيد تا عكس ها و ايناش رو بياره ... بعدش سرعتش خوب شد ... البته من اي دي اس ال دارم ... ولي فكر كنم راه بهتر براي سريع كردن سايتت اينه كه از يه سيستم مديريت محتواي ديكه استفاده كني !!! جون اين ديكه فكر نكنم كم حجم تر از اين بشه !!! مكر اين كه از يه قالب ديكه استفاده كني ... اين هيج كونه Plugin و يا اضافاتي روش نداشت ...
لازم نیست سر بزنیم و بررسی کنیم
هاست رایگان
تازه شما فکر کردید تمام این مشخصات که برا سرور فرمودید همش در اختیار شماست؟
من نمیدونم ملت چطور جرات میکنن اطلاعاتشون رو روی هاست های رایگان بزارن
من قبلا با دیتالایف کار کردم .. بله سرعت لودش نسبت به بقیه خیلی دیر تره !
گزینه دوم درست میباشد
دیتالایف کلا سیستمش مشکل داره
با تشکر از همه دوستان می خواستم ببینم از چه سیستمی استفاده کنم که سرعت لودش بالا باشه
جوملا امتحان کردم سرعت لودش پائیه .
فقط WordPress ... به نظر من سريع تر از اين بيدا نميشه !!! البته قالب هاش يه حالي هست كه فكر مي كني فقط مخصوص وبلاك هست ... در صورتي اكه يكم حرفه اي باشي مي توني يه سايت خوب از توش در بياري مثل همين سايت داريوش : البته اين از بس فلش و اينا روش نصب كرده خيلي سنكين شده !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)