تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست راهنمایی و فایل آموزشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض درخواست راهنمایی و فایل آموزشی

سلام من تا حالا با sql سر کله نزدم و فقط در حد چند دستور که آنها را هم در c# کار می کردم و چیزی در مورد store procedure ها نمی دانم حتی قسمت های مختلف دیگر sql و در یک شرکت برنامه نویسی به من یک فرست داده در این زمینه مهارت لازم را کسب کنم و هم در زمینه asp.net و هم sql تا بتونم برا شون برنامه نویسی کنم به من 3 ماه وقت داده اند که در این زمینه ها مهارت لازم را پیدا کنم حقوق مناسبی بهم میدن و این یک فرصت خوب برای من که به برنامه نویسی علاقه دارم .
    حال از تمامی بچه های برنامه نویس مخصوصا آنهای که حرفه ای هستند کمک کنند و دست ما را بگیرند که این فرصت را از دست ندهم . به فایل های آموزشی عالی در این دو زمینه نیاز دارم . من سی شارپ را به صورت ناقص تا بانک های اطلاعاتی خوانده ام و پروژه پایانی در این زمینه تحویل داده ام . اما اینها کافی نیست. چون استعداد این کار را نشان دادم 3 ماه به من وقت دادن . از شما خواهش می کنم کمک کنید . و من را راهنمایی کنید ....... نمی خواهم این فرصت را از دست بدهم .... باید اینقدر مهارت پیدا کنم تا جواب گوی سئوالات شرکت بشم ....
    از بچه های حرفه ای در برنامه نویسی از مدیران سایت .. دست منو بگیرید این فرصتها همیشه پیش نمیاد
    با تشکر

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من تا حالا با sql سر کله نزدم و فقط در حد چند دستور که آنها را هم در c# کار می کردم و چیزی در مورد store procedure ها نمی دانم حتی قسمت های مختلف دیگر sql و در یک شرکت برنامه نویسی به من یک فرست داده در این زمینه مهارت لازم را کسب کنم و هم در زمینه asp.net و هم sql تا بتونم برا شون برنامه نویسی کنم به من 3 ماه وقت داده اند که در این زمینه ها مهارت لازم را پیدا کنم حقوق مناسبی بهم میدن و این یک فرصت خوب برای من که به برنامه نویسی علاقه دارم .
    حال از تمامی بچه های برنامه نویس مخصوصا آنهای که حرفه ای هستند کمک کنند و دست ما را بگیرند که این فرصت را از دست ندهم . به فایل های آموزشی عالی در این دو زمینه نیاز دارم . من سی شارپ را به صورت ناقص تا بانک های اطلاعاتی خوانده ام و پروژه پایانی در این زمینه تحویل داده ام . اما اینها کافی نیست. چون استعداد این کار را نشان دادم 3 ماه به من وقت دادن . از شما خواهش می کنم کمک کنید . و من را راهنمایی کنید ....... نمی خواهم این فرصت را از دست بدهم .... باید اینقدر مهارت پیدا کنم تا جواب گوی سئوالات شرکت بشم ....
    از بچه های حرفه ای در برنامه نویسی از مدیران سایت .. دست منو بگیرید این فرصتها همیشه پیش نمیاد
    با تشکر

دوست من اينطور كمك خواستن شما فايده اي ندارد !
    دقيق بفرماييد در كجا مشكل داري كه در آن زمبنه دوستان راهنمايي كنن

فقط به صورت كلي
    - در پرو‍ژه تان تحت هيچ شرايطي از دستورات SQL استفاده نكنيد ، فقط و فقط از StoredProcedure استفاده كنيد
    - كانكشنها را همواره پس از اتمام كار ببنديد
    - تحت هيچ شرايط پروژه تان را فقط يك فايل Exe تبديل نكنيد ، از DLL ها استفاده كنيد و هر بخش را در يك DLL بگنجانيد
    -تنها به يك زبان دات نت متكي نباشيد ، همواره سعي كنيد بتوانيد هم C# بنويسيد و هم VB اي به شما كمك ميكند
    -براي تهيه گزارش ها از نرم افزار هاي CrystalRepot يا ReportingService استفاده كنيد بد نيست
    -بد نيست به ويژگي هاي پيشرفته دات نت هم تخصص پيدا كنيد : LING - Collection - Generic - Serialize و... براي اين امر كتاب MCTS ترجمه شده فارسي را توصيه ميكنم (الان حضور ذهن ندارم از كدام انتشارات بود)
    -به وي‍گي هاي تخصصي در SQL تسلط پيدا كنيد Trigger - StoredProcedure - Cursor - Transaction براي اين كار كتاب آموزش T-SQL انتشارات نص بدك نيست

و از همه مهم تر بخوانيد و تمرين كنيد

3. این کاربر از bad_boy_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چند تا کتاب خوب در زمینه یادگیری بهم معرفی کنید کتاب خوب نه از این کتاب که طرف فقط میشینه می نویسه هیچ زمینه یادگیری داخلش نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •