با سلام:
دوستان عزیزم بهترین و کاملترین نرم افزار برای ارتقا راندمان و کارایی ویندوز با پاک سازی رجیستری کدوم نرم افزار هستش؟؟؟؟
ممنونم
با سلام:
دوستان عزیزم بهترین و کاملترین نرم افزار برای ارتقا راندمان و کارایی ویندوز با پاک سازی رجیستری کدوم نرم افزار هستش؟؟؟؟
ممنونم
فكر نكنم فرق محسوسي داشته باشن معمولا اين نرمافزارها با رجيستري اشنايي كامل دارن و مي دونن چه طور اون رو بهينه كنن
شما دقيقا چي ميخاين؟ اسمي مد نظرتونه يا فقط همينو ميخاستيد بدوننيد؟
به نظر من هیچ کدوم! اکثرشون به سیستم آسیب مزنند . شما برای ارتقای کارایی سیستم تمام درایوها رو دفرگم کنید و کلین کنید ، تمپ های ذخیره شده رو هم پاک کنید . استارت آپ هایی هم که به دردتون نمیخوره رو غیرفعال کنید .
سلام
دوست عزیز برنامه Ashampoo WinOptimizer 5.10 تا حدودی عالی کار میکنه ولی در کل با نظر دوستان موافق هستم!
موفق باشید.
دوستان آیا نرم افزار Tune Up utility رو تایید میکنید؟؟ از بابت اینکه آسیب به ویندوز و نرم افزارها نمیرسونه؟؟؟ نظرتون در مورد Bug Doctor و Ccleaner چیه؟؟؟
ممنونم
سلام
از كدام بهينه ساز (Utilities ) استفاده مي كنيد؟
بنظر من System Mechanic 8.5 Professional از Tuneup Utilities 2009 قویتره و امکانات بیشتری هم داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
دوستان Temp و Cache رو چه جوری بصورت دستی پاک کنم.(خالی کنم)
سلام
اینجا بپرسید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Ccleaner و Tune Up utility جفتشون خوبن ولی Ccleaner ی جیز دیگس. من رازی هستم عزش مخصوثاً از 2.22.v
معرفی نرم افزار Ccleaner پاک سازی و بهینه سازی کامپیوتر با پشتیبانی فارسی بهترین نرم افزار کمکی ویندوز با دانلود رایگان
بالای 310 میلیون دانلود در جهان !!! و بالای 12 هزار دانلود در ایران !!!
نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل های اضافی و بدرد نخور را از Internet Explorer, Windows Explorer و بخش های دیگر کامپیوترتان پاک می کند. این نرم افزار همچنین می تواند بسیاری از دیگر برنامه های نصب شده بر روی سیستم را شناسایی کرده و آثار مخربی را که در نتیجه کار کردن با اینگونه نرم افزار ها بوجود می آید را از بین ببرد، برنامه هایی همانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های مختلف و ... . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخلاف سایر نرم افزارها در حذف اینگونه فایل ها و اطلاعات خودسرانه عمل نمی کند، که در نتیجه آن شما چیزی را از دست بدهید که نمی خواستید، بلکه این امکان را به شما می دهد تا دقیقاً مشخص کنید به دنبال حذف کدام دسته از فایل ها و اطلاعات هستید. البته کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اینجا ختم نمی شود، برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نیاز چندانی به برنامه های پرحجم ندارید چرا که این نرم افزار باهوش و آرام می تواند رجیستری ویندوز شما را نیز چک کرده و ایراد های آن را رفع کند. در این کار نیز ریسک نمی کند تا مانند برخی برنامه ها شما را در دردسر بیاندازد، در ضمن قبل از شروع به رفع عیب پیشنهاد ایجاد یک BackUp برای هرگونه خرابکاری احتمالی را نیز می دهد، ناگفته نماند باز اختیار عمل دست شماست و می توانید مشخص کنید چه قسمت هایی از رجیستری عیب یابی گردد.
در قسمت Tools این نرم افزار نیز یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعبیه شده که همان کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویندوز را انجام می دهد، می توانید به آسانی برنامه های اضافی را از روی سیستم خود پاک کنید. و نیز یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کنترل برنامه هایی که هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا می شوند و Ram سیستم را در بیشتر موارد، بی جهت اشغال می کنند.
قیمت رایگان
بدون کرک و سریال
بدون ویروس و کرم
با پشتیبانی از زبان فارسی
پشتیبانی در ایران http://www.ccleaner.ir/
دانلود راحت و بی دردسر و به روزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین کارگر مطلق مدیریت سایت به همراه ترجمه گروهی این نرم افزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)