تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: چرا علوم پايه را انتخاب نميكنيد ؟

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض چرا علوم پايه را انتخاب نميكنيد ؟

با سلام .

اينطور كه من طي چند سال اخير متوجه شدم تقريبا هيچيك از رتبه هاي برتر كنكورها و دانش آموزان مستعد ، علاقه اي به تحصيل در علوم پايه ( رياضي ، فيزيك ، شيمي و زيست شناسي ) ندارن و اكثرا سراغ رشته هاي مهندسي و مرتبط با پزشكي ميرن .

از هركسي هم كه ميپرسم ميگه اگه مثلا شيمي بخونم بيكار ميمونم ، يا اگه فيزيك بخونم كار مناسبي برام نيست و . . .. مگر شماها هدفتون از درس خوندن فقط و فقط مسائل مالي و اقتصادي هست ؟

طوري كه داوطلبان پذيرفته شده در كنكور حاضر هستند در انتخاب رشته خودشون در رشته هاي كارداني پذيرفته بشن ولي وارد علوم پايه نشوند !

به عقيده من اين كار جامعه رو در آينده ميتونه دچار بحران علمي كنه ، همانطور كه در حال حاضر بسياري از شهر هاي كشور رشته هاي علوم پايه رو ندارن !

ميخوام دليل شما رو بدونم ، چرا ميرين دنبال رشته هاي مهندسي ولي به علوم پايه كه به وجود آورنده مهندسي هستند اهميت نميدهيد ؟

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

از هركسي هم كه ميپرسم ميگه اگه مثلا شيمي بخونم بيكار ميمونم ، يا اگه فيزيك بخونم كار مناسبي برام نيست و . . .. مگر شماها هدفتون از درس خوندن فقط و فقط مسائل مالي و اقتصادي هست ؟
    بالاخره مساله مالی هم یه بخشی از زندگی ماست که اصلا قابل انکار نیست! آینده‌ی شغلی هم مساله مهمی هست. تا وقتی به رشته‌های مهندسی توی جامعه بهای بیشتری داده می‌شه، طبیعی هست که گرایش بیشتری هم به سمت اون‌ها وجود داره.
    شاید خیلی‌ها دوست داشته باشند رشته‌های علوم پایه را انتخاب کنند، ولی وضعیت فعلی اجازه‌ی چنین ریسکی را به اون‌ها نمی‌ده!

3. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

در حال حاضر كسايي كه ميرن و در دانشگاه هاي آزاد رشته هاي مهندسي ميخونن براي اونها هم تضميني براي استخدام شدن وجود نداره مهدي جان .

من به شخصه هيچ كسي رو نميشناسم كه فوق ليسانس فيزيك و بيكار باشه ، حداقل كاري كه براش وجود داره تدريس در دبيرستان و دانشگاه هست . همينطور رياضي ، مخصوصا رياضي كاربردي كه اكثر مهنمدسين بهشون احتياج دارن .

درصورتي كه خيلي از كسايي كه ليسانس مهندسي دارن ( حتي از دانشگاه سراسري ) بيكار هستند يا به كارهايي مشغول هستند كه مربوط ه رشتشون نيست .

بنظر من علاقه دانش آموزان كنكوني به رشت هاي علوم پايه ، بسيار كم هست

5. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسایی که علوم پایه رو انتخاب میکنن هم کم نیستن.همین امسال از مدرسه ما کسایی که المپیاد مدال اوردن و از کنکور معاف شدن؛ با اینکه هر رشته ای که بخوان میتونن برن همشون علوم پایه میخوان برن اونم دانشگاه فردوسی.یعنی رشته ای که شاید با 10000 هم کسی قبول شه.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

یکی از دلایل اصلی اینکه کسی علوم پایه انتخاب نمیکنه اینه که دروس علوم پایه خیلی مشکل تر از رشته های مهندسی و غیره هستش .

در ضمن بیشتر کسایی به دنبال علوم پایه میرن که دنبال پول نباشند و خواهان ادامه تحصیل باشن . یا کسانی که دوست دارند در اخر مدرس بشن دنبال علوم پایه میرن .

البته نباید فراموش کردن خیلی از کسایی هم که علوم پایه را انتخاب می کنند به دلیل این هست که نمیتونند رشته مهندسی بیارن میرن علوم پایه .

در ضمن به نظر من قسمت مالی قضیه در اولویت دوم قرار داره . بیشتر به خاطر اسم و رسم داشتن مهندسی خیلی ها گرایش به مهندسی دارن .

موفق باشی

8. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بیشتر به خاطر اسم و رسم داشتن مهندسی خیلی ها گرایش به مهندسی دارن .
    متاسفانه اين چيزها باعث نابودي علمي جامعه ميشن . بنظر من اين مشكل در آينده براي جامعه علمي كشور دردسر ساز خواهد شد .

در حال حاضر حتي معلم هاي مدرسه و مشاوران هم توصيه ميكنند كه وارد رشته هاي مهندسي بشيد نه رشته هاي علوم پايه

کاربر فعال رباتیک و هوش مصنوعی ROBOTICS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این را بخوان تا متوجه شی

داره خودمونی میشه tim20020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم مستعدم هم ميرم علوم پايه...
    توروخدا تبليغشو نكن نزن تو شانس ما حالا سال ديگه همه مي خوان برن علوم پايه من جا مي مونم!!!!

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

مشکل از این کشور عقب افتادمونه که از کسایی که علوم پایه میخونن حمایت نمیکنه ؛ اگه بگه بعد از فارغ التحصیل شدن بگه برای کارهای تحقیقاتی استخدامتون میکنیم خب یارو مگه مغزش رو خر گاز گرفته که نره رشته مورد علاقه اش به هر حال اینکه بتونی شغل بگیری خیلی خیلی مهمه
    مثلا دختر داییم داره فیزیک میخونه ، لیسانسش رو گرفت دید نمیتونه کار پیدا کنه رفت فوقش رو هم گرفت دید نمیتونه کار پیدا کنه الان تصمیم گرفته دکتراش رو هم بگیره تا بتونه به زور و زحمت یه جا کار پیدا کنه

داره خودمونی میشه tim20020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تازه!!!!
    كار هر ...( كسي فكر نكنه توهين مي خوام بكنم ها!) خرمن كوفتن. ... مي خواهد و مرد كهن.
    خيلي ها نه كشش دارند نه استعداد.
    خيلي ها هم اطلاعي ندارند...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •