تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: سوال درباره خوابگاه

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض سوال درباره خوابگاه

سلام

چند تا سوال داشتم از بچه ها خصوصا از اونایی که دانشجو هستن تو شهرستان ها که جواب خیلی برام مهمه

من که دفترچه رو گرفتم اکثر دانشگاه ها نوشته که دانشگاه تعهدی برای دادن خوابگاه نداره یا این که به شبانه ها خوابگاه نمیدن یا بعد یه سال میدن یا چیزای دیگه....

حالا میخوام بدونم فقط دانشگاه مسوول دادن خوابگاهه یا جاهای دیگه هم خوابگاه میدن؟؟

مثلا این روزانه ها که میزنه بر عهده دانشگاه نیست یا به عده میزنه بقیه چیکار میکنن؟

من اگه شبانه شهرستان برم میتونم خوابگاه پیدا کنم یا نه؟؟

ممنون

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

حالا میخوام بدونم فقط دانشگاه مسوول دادن خوابگاهه یا جاهای دیگه هم خوابگاه میدن؟؟
    نه! تو خیلی از شهرها خوابگاه به صورت شخصی وجود داره.

مثلا این روزانه ها که میزنه بر عهده دانشگاه نیست یا به عده میزنه بقیه چیکار میکنن؟
    اکثر روزانه ها با یه سری از خوابگاهها قرارداد دارن و موقعی که بری ثبت نام به شما معرفی میکنن .

من اگه شبانه شهرستان برم میتونم خوابگاه پیدا کنم یا نه؟؟
    بله دوست عزیز .می تونی از دانشجوهای همون دانشگاهی که قبول میشی موقعی که برای ثبت نام رفتی سوال کنی که شرایط خوابگاه تو اون شهر چطوره مطمئنا بهترین پیشنهاد ها رو بهت میدن.
    البته شاید خود دانشگاه هم یه سری خوابگاه رو به جدیدالورودها معرفی کنه.
    یا این که با چند تا از بچه های ورودی با هم خونه بگیرید .در کل شما بهترین رشته هایی که می تونی با رتبه ات انتخاب کنی رو انتخاب کن خیلی تو فکر خوابگاه نباش چون خیلی زود ردیف میشه
    موفق باشید
    Last edited by DrXoX; 05-08-2009 at 20:53.

3. 8 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله دوست عزیز .می تونی از دانشجوهای همون دانشگاهی که قبول میشی موقعی که برای ثبت نام رفتی سوال کنی که شرایط خوابگاه تو اون شهر چطوره مطمئنا بهترین پیشنهاد ها رو بهت میدن.
    البته شاید خود دانشگاه هم یه سری خوابگاه رو به جدیدالورودها معرفی کنه.
    یا این که با چند تا از بچه های ورودی با هم خونه بگیرید .در کل شما بهترین رشته هایی که می تونی با رتبه ات انتخاب کنی رو انتخاب کن خیلی تو فکر خوابگاه نباش چون خیلی زود ردیف میشه
    موفق باشید
    خیلی ممنون از توضیحت

ولی من بیشتر میخوام قبل از اینکه انتخاب رشته کنم یه ذره اطلاعات به دست بیارم که وقتی قبول شدم دیگه کار از کار نگذشته باشه

داره خودمونی میشه javat00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

بچه ها یه چیز دیگه که هست اینه که شهری رفتن دور از شهر خودتون خیلی سخته...فامیل دارم میرن خوابگاه میگن هر روز دعواست..که کی بره نون بخره...نوبت کیه و ... هر روز باید لباساتو خودت بشوری و.... همون شهر خودمون قبول شیم بهتر نیست تا بریم شهرستان های مجاور !!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحت

ولی من بیشتر میخوام قبل از اینکه انتخاب رشته کنم یه ذره اطلاعات به دست بیارم که وقتی قبول شدم دیگه کار از کار نگذشته باشه
    سلام دوباره

راستش دوستای من پارسال غیر انتفاعی شهرهای مختلف مثل شمال ، مشهد، شیراز و چند تا شهر دیگه قبول شدن که بیشترشون خود دانشگاه بهشون چندین خوابگاه که تحت نظارت دانشگاه بود رو معرفی کرده بود.
    شما خیلی نگران خوابگاه نباش چون اکثر خوابگاهها با شروع سال تحصیلی خالی میشه (چون یه سری ها درسشون تموم میشه یه سری ها هم خوابگاهشون رو عوض می کن یه سری ها هم با چند تا از هم اتاقی های خوابگاه میرن بیرون خونه می گیرن)

بچه ها یه چیز دیگه که هست اینه که شهری رفتن دور از شهر خودتون خیلی سخته...فامیل دارم میرن خوابگاه میگن هر روز دعواست..که کی بره نون بخره...نوبت کیه و ... هر روز باید لباساتو خودت بشوری و.... همون شهر خودمون قبول شیم بهتر نیست تا بریم شهرستان های مجاور !!!!!
    نه دوست عزیز اینطوریا هم نیست! دانشگاه روزانه که خودشون ناهار و شام میدن و مشکلی از لحاظ غذا نداره در مورد شستن لباس هم به نظر من صرف می کنه آدم دانشگاه خوب بره و 4 تا لباسش رو هم خودش بشوره
    درسته پسرا یه مقدار شلوغ هستن ولی تو خوابگاههای دانشگاههای روزانه کمتر از این اتفاقا میفته چون اصولا بچه های خوب و درس خونی هستن.

7. 2 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دانشگاه روزانه که خودشون ناهار و شام میدن و مشکلی از لحاظ غذا نداره
    مگه برای شبانه ها باید خودمون درست کنیم؟؟

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

نه دوست عزیز اینطوریا هم نیست! دانشگاه روزانه که خودشون ناهار و شام میدن و مشکلی از لحاظ غذا نداره در مورد شستن لباس هم به نظر من صرف می کنه آدم دانشگاه خوب بره و 4 تا لباسش رو هم خودش بشوره
    درسته پسرا یه مقدار شلوغ هستن ولی تو خوابگاههای دانشگاههای روزانه کمتر از این اتفاقا میفته چون اصولا بچه های خوب و درس خونی هستن.
    غذا میدن ، ولی مشکلش اینه که قابل خوردن نیست

10. 2 کاربر از pooyahacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

خوابگاه واقعا مصیبته.....
    من یادمه پارسال تو شرایط دانشگاه شیراز اومده بود خوابگاه نمی ده ولی گویا واقعیت نداشته!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مگه برای شبانه ها باید خودمون درست کنیم؟؟
    الان دیگه بیشتر غیر انتفاعی ها هم سلف سرویس دارن

غذا میدن ، ولی مشکلش اینه که قابل خوردن نیست
    بستگی داره چه دانشگاهی باشی ، من تو چند تا دانشگاه آزاد و سراسری با دوستام رفتم و غذا خوردم کیفیتش بد نبوده. البته نمی گم همه خوبن. ولی در کل روزانه ها غذاشون خوبه
    حالا چه گیری دادید به غذا ؟ نهایتش یه روز تو هفته غذاش باب میل شما نیست که اون روز به قول دانشجوها جوجه کباب می خورید ( ما به تخم مرغ می گفتیم جوجه کباب!!)

خوابگاه واقعا مصیبته.....
    من یادمه پارسال تو شرایط دانشگاه شیراز اومده بود خوابگاه نمی ده ولی گویا واقعیت نداشته!!!!
    مصیبت؟
    روزانه ها بیشترشون خوابگاه میدن . شبانه ها هم میدن و اگر هم خوابگاه ندن به دانشجوها یه سری خوابگاهها رو معرفی می کنن.

الان دفترچه رو از سایت سنجش دانلود کردم خیلی از غیر انتفاعی ها هم خوابگاه میدن یا اگر هم خودشون نمیدن خوابگاه به دانشجوها معرفی می کنن
    Last edited by DrXoX; 06-08-2009 at 04:27.

13. 3 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jjkey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درسته اكثرشون خوابگاه دارن..اما بعضي جا ها مث اهواز شايد به روزانه هم خوابگاه ندن!..كسي رو ميشناسم كه خودش خونه گرفته....حتي خصوصي هم گيرش نيومده

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •