تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: در خواست برای جدا کردن #C از این بخش

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض در خواست برای جدا کردن #C از این بخش

سلام

یه مدت بود می خواستم این تاپیکو بزنم که دوستان نظر بدن آیا لازمه #C در این بخش باشه و اگه مدیرا صلاح میدونن
    #C به بخش net. برده بشه فکر میکنم اینجوری هم یه نظمی داده میشه و هم کاربرا با دیدن سوال گمراه نمیشن
    که سوال مربوط به چه زبانی هست چون برای خودم زیاد اتفاق افتاده.
    این موضوع رو به صورت عمومی مطرح کردم که دیگر کاربرا هم بیان نظر بدن که اگه موافقن مدیران محترم بخش یه تصمیمی در این مورد بگیرن
    با تشکر

2. 2 کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من کاملا موافقم، درسته که C# از خانواده ی C هست ولی اساسش بر پایه ی .NetFrameWork است و هیچ ربطی به این بخش نداره

4. این کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

خب الان هم بخش C# با C کاملا جدا هستش . و همون طور که pishi0014 جان گفتند مربوط به قسمت دات نت هستش .

اگه دقت کنید می بینید که تاپیکهای c# را اگه مدیر ببینند انتقال میدن .

اگه منظورتون این جمله هستش که فکر نمیکنم کاربری بر اساس این جمله اینجا تاپیک می زنه .
    C کلیه مباحث و موضوعات در مورد این زبان برنامه نویسی ... C , C++ , C# , Visual C
    تنها کاری که میشه کرد اینه که اگه تاپیکی در مورد دات نت توی انجمن C زده میشه توسط مدیر منتقل بشه .

در کل شما درست می فرمائید .

موفق باشید

6. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

یه مدت بود می خواستم این تاپیکو بزنم که دوستان نظر بدن آیا لازمه #C در این بخش باشه و اگه مدیرا صلاح میدونن
    #C به بخش net. برده بشه فکر میکنم اینجوری هم یه نظمی داده میشه و هم کاربرا با دیدن سوال گمراه نمیشن
    که سوال مربوط به چه زبانی هست چون برای خودم زیاد اتفاق افتاده.
    این موضوع رو به صورت عمومی مطرح کردم که دیگر کاربرا هم بیان نظر بدن که اگه موافقن مدیران محترم بخش یه تصمیمی در این مورد بگیرن
    با تشکر
    شما #C‌ رو مي گين من Visual C رو هم مي گم . چون Net. يه زبان برنامه نويسي نيست . پس وقتي براي اون يه انجمن باز شده پس نيازي نيست که ديگه Visual C و #C اينجا باشن . حالا مي خواين Visual C رو هم جدا کنين بگين MFC اينجا باشه و C++/CLI تو دات نت .
    البته فقط يه پيشنهاد دادم . اين کلمه "نيازي نيست" رو زياد جدي نگيرين . قصد جسارت ندارم .
    موفق باشين ...

8. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب من بر این اساس این حرف رو زدم که هنوز خیلی پستای سی شارپی تو این بخش زده میشه
    همین پست هایی که در صفحه اول این بخش هست رو اگه ببینید یک سوم یا شایدم بیشتر در مورد سی شارپه
    اگه قراره کاملا جدا باشه فکر مکینم بهتر باشه این پستا هم حداقل منتقل بشن. البته اینو میزاریم به حساب مشغله مدیران
    همین عنوان که شما هم اشاره کردین کاربرایی که تازه به اینجا میان با دیدنش ممکنه فکر کنن خوب این بخش
    برای سی شارپ هست و سوالشون رو اینجا می پرسن.
    به هر حال اگه جدا هست که هیچی دیگه

10. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما #C‌ رو مي گين من Visual C رو هم مي گم . چون Net. يه زبان برنامه نويسي نيست . پس وقتي براي اون يه انجمن باز شده پس نيازي نيست که ديگه Visual C و #C اينجا باشن . حالا مي خواين Visual C رو هم جدا کنين بگين MFC اينجا باشه و C++/CLI تو دات نت .
    البته فقط يه پيشنهاد دادم . اين کلمه "نيازي نيست" رو زياد جدي نگيرين . قصد جسارت ندارم .
    موفق باشين ...
    اینکه حتی این بخش به بخشهایی مثل MFC و ... جدا بشه به نظرم فکر خوبیه، البته نمیدونم مدیرها بر چه اساس این کارو میکنن
    ولی فکر میکنم باید پست هایی که تو اون زمینه زده میشه به یه حد نسابی برسه. که اینجا به اون اندازه در یه حد قابل قبول
    پستی زده نمیشه (متاسفانه)

12. 2 کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرم زبان C رو جدا كن و++Cو ++Visual C رو هم با هم كنن و #C رو هم جدا كنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البت نا گفته نماند بحثه كم تو اين بخش در مورد اونا ميشه واسه همين فكر كنم ديگه رقبتي به جدا كردنشون و شلوغ كردن فروم اصلي نمي كنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •