سلام دوستان عزیز
من دنبال کتاب حساب دیفرانسیل وانتگرال اندیشه سازان1و2 سابق هستم . مال اون موقع که هنوز با مبتکران ادغام نشده بود . لطفا راهنمایی کنید از کجا میتونم گیر بیارم( به جز دست فروشای انقلاب چون خیلی باید بگردی)
مر20+10
سلام دوستان عزیز
من دنبال کتاب حساب دیفرانسیل وانتگرال اندیشه سازان1و2 سابق هستم . مال اون موقع که هنوز با مبتکران ادغام نشده بود . لطفا راهنمایی کنید از کجا میتونم گیر بیارم( به جز دست فروشای انقلاب چون خیلی باید بگردی)
مر20+10
اگه کتابش توی بازار نیست . ببین نمایندگی توی شهرتون داره یا نه . اگه داشت به اونجا مراجعه کن و بگو برات بیارن .
انتهای کتابهاش هم احتمالا شماره تلفنی چیزی باشه اگه بود زنگ بزن و از اونجا بپرس .
بلاخره به یک کتابفروشی مراجعه کن و از اونها سوال کن .
راههای زیادی هست .
موفق باشی![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبتکران الان داره هر دو جلدش را چاپ میکنه. توی بازار هست. دنبال قدیمی میگردید چرا؟!
فکر نمیکنم جز گشتن توی کتابفروشیها راه دیگهای بشه پیدا کرد!
من میگم برو خوشخوان بگیر ... اگر کسی تا حالا بهت پیشنهادش نداده برو یه نگاهش بنداز... من که خیلی خوشم اومده بود ازش...هم یکش ... هم دوش ... داخل خوشخوان دیف 2 ریاضی پایه رو هم به طور کامل گفته ...گسسته هم خوشخوان یادت نره... آمار هم کامله کامل گفته.
..البته این اندیشه سازان (مبتکران جدید) هم عالیه مخصوصا شیمیش
دوستان سلام
به نظر من برو رمزینه بگیر
جلد یکش زمان ما بود
حالا نمی دونم جلد 2 اون اومده یا نه
علی علی
من به عنوان یه کنکور داده میگم نیازی به اونا نداری تو خوشخوان و رمزین رو بگیری کارت حله
گسسته خوشخوان خیلی زیاده اگه بخوای بخونی برای کنکور 90 بخون!!!
مطالب زیاد واغلب بی ربط و مثال های سنگین که فقط برای پز دادنه!!!
تو کنکور از اینها نمیاد!
تحلیلیش رو من گرفتم تحلیلی اندیشه یک سر گردن از اون بالاتره!!
دیف هم خواستی بگیری همون میتکرانش رو بگیر فرقی با اندیشه نداره
تازه تستهای 85 و86 رو هم انضمام کرده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)