سلام،
کسی می دونه اگه بخوایم یه صفحه داشته باشیم که اسکرول نداشته باشه و دقیقا به اندازه ی صفحه ی مانیتور باشه، باید طول و عرض را چه قدر قرار دهیم؟
سلام،
کسی می دونه اگه بخوایم یه صفحه داشته باشیم که اسکرول نداشته باشه و دقیقا به اندازه ی صفحه ی مانیتور باشه، باید طول و عرض را چه قدر قرار دهیم؟
رزولوشن بیشتر رایانه ها 1024*768 است.اگر صفحه شما در این رزولوشن باز شود و صفحه در عرض، اسکرول بار نداشته باشد، عرض صفحه 995 پیکسل است. ضمنا ارتقاع صفحه یه چیز نسبیه و نمیشه گفت چقدره.
میشه بگید ارتفاع صفحه باید چند پیکسل باشه تا اسکرول نداشته باشد؟
من تو یه سایت خونده بودم که 600 * 800 اندازه ی خوبیه! اما شما میگید 900!
بهتره به جای پیکسل از درصد استفاده کنید تا اسکرول نگیره
دوست عزیز
اولا من گفتم 995 پیکسل نه 900 پیکسل.
دوم اینکه من این عدد 995 رو به واسطه مطرح کردن رزولوشن 1024*768 گفتم نه برای رزولوشن 800*600.
سوما شما دارید میگید ارتفاع صفحه باید چقدر باشه، من دارم میگم عرض صفحه باید چقدر باشه. یه بار گفتم، برای بار دوم هم میگم، ارتفاع صفحه یه چیز نسبیه و نمیشه کاری کرد که برای همه مرورگرها اسکرول بار ارتفاع صفحه وجود نداشته باشه. به عکس زیر دقت کنید:
من دارم راجع به اسکرول بار در عرض صفحه صحبت مبکنم و میگم اگر نمیخواهید همچین اسکرول باری در صفحه تان با رزولوشن 1024*768 وجود نداشته باشد، میزان عرض صفحه را کمتر از 995 پیکسل بگیرید.
تایید میشه
یاعلی
Last edited by pcforlife; 08-08-2009 at 19:41.
دقیقا !!! در صد بهترینه !
دوستان همه درست میگن درصد بهتر از پیکسل جواب میده وبرای اسکرول عرضی این عوامل باعث میشه به وجود بیاد استفاده از عکس بزرگ ، استفاده از تیبل و مقدار دهی نادرست آن و خلاصه هر چیزی باعث به هم زدن رزولوشن صفحه بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)