اگه تا دو ماه دیگه میتونید تا 300 برای پردازنده خرج کنید ، پس صبر کنید ، Q9550 فکر نمی کنم اونقدر ضعیف باشه که برای GT300 محدودیت ایجاد کنه . ولی بدون شک GT300 هم بعیده که 2 ماه دیگه عرضه بشه ، چه برسه قیمتش معقول بشه .
اما در مورد Core i5 و Cire i7 860 فکر میکنم قیمتشون مناسب باشه ، کارایی مناسبی هم دارن ، قراره سپتامبر عرضه بشن . Core i5 750 با قیمت حدود 199 دلار عرضه میشه .
ما این مادربردهای X58 رو که دیدیم ، هیچکدوم دو تا پردازنده ساپورت نمی کردن ؟!
به نظر من صبر کنید پردازنده و گرافیک رو با هم بخرید ولی به امید GT300 زیاد نمیشه بود ... . فکر کنم سری 5000 ATI قیمتشون مناسب تر باشه .
در ضمن با این پولی که شما میتونید دو ماه دیگه برای پردازنده هزینه کنید ، احتمالا یا Core i7 920 میتونید بخرید یا Core i7 860 که خیلی از Q9550 بهتر هستند .
پس اگه محدودیت ایجاد نمی کنه همین 9550 رو می گیرم من حاضرم حتی یه سال دیگه هم صبر کنم تا GT300 بگیرم چون واقعا از کارتهای ATI بدم میاد همچنین از پردازنده های AMD یعنی اینقدر قیمتشون نامعقوله که نمیشه با دومیلیون دو تا کارت high end GT300 گرفت !؟
شاید مادربوردی نباشه که از دو پردازنده پشتیبانی کنه ولی تو اطلاعاتی که درباره x58 تو یه مقاله خوندم نوشته بود که این چیپست می تونه از دو پردازنده بر روی یک بورد پشتیبانی کنه شاید ساختن این مادربورد براشون از حاشیه امنیت اقتصادی خوبی برخوردار نبوده و شاید فکر می کردن زیاد مورد استقبال قرار نگیره از خیر این مزیت این چیپست گذشتن .gif)
این هم لینک مربوط به این خبر که تائید می کنه این چیپست توانائی پشتیببانی از دو پردازنده رو داره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید