تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشكل دماي بالاي سي پي يو AMD و كند شدن سيستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

14 مشكل دماي بالاي سي پي يو AMD و كند شدن سيستم

سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم

من تو محل كارم از سيستم براي طراحي گرافيك و وب استفاده ميكنم. مدتي هست مشكل كند شدن سيستم برام پيش ميامد.تا اينكه شكم به دماي پردازنده رفت. از اونجايي كه خونه هم از پردازنده AMD استفاده ميكنم، ميدونم كه خنك كننده اين پردازنده ها به محض گرم شدن پردازنده، به صورت هوشمند توي دور بالاتر ميچرخه و سيستم رو خنك ميكنه. اما در مورد اين سيستم اوضا جور ديگه اي بود و معمولا صداي فن بلند نميشد. خلاصه فهميدم كه دور فن معمولا روي 3200 دور در دقيقه هست (در دماي 70 درجه!!!). با تميز كردن هيتسينك و استفاده از خمير سيليكون تازه هم مشكل حل نشد.
    حالا اساتيد لطفا راهنمايي كنن كه مشكل از خنك كننده استوك هست يا آيا مادربورد كنترل درست و حسابي روي دور فن نداره يا ...

مشخصات سيستم اينه:
    CPU: AMD X2 4000
    Main: Winfast
    Ram: 2.5 Gb king
    HDD: 160 GB

براي اينكه مشكل دماي هارد رو حل كنم يه خنك كننده معمولي هارد گرفتم كه اون مشكل حل شد. در مورد مشكل دماي كيس هم كه بالا ميره ميخوام يه فن 12 براي ورود هوا از قسمت جلو، يه فن 8 روي در كيس براي هوارساني بهتر به پردازنده و يك يا دو تا فن 8 در قسمت عقب براي تهويه هوا استفاده كنم.
    البته در كنار اين كارها بعيد ميدونم باز مشكل حل بشه و دليل من از زدن اين تاپيك هم اين بوده كه ببينم به نظر دوستان آيا مشكل از فن استوك هست يا مادربرد.

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام

اول از همه تو Task manager ببين چند درصد از فضاي پردازنده اشغاله، حدس اوليه من ويروسيه كه زيادي از پردازنده شما داره كار ميكشه، اگه اين درست بود سعي كن يه دور Setup مادربوردت رو ديفالت كني شايد دور پردازنده دستكاري شده باشه، اگه نه بهت پيشنهاد ميكنم فن رو عوض كني چون عمرش تموم شده

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

راستي اول درش بيار فن رو تميزش كن يه دونه خمير خوب بزن و بچسبونش به پردازنده و اطمينان حاصل كن كه محكم شده و لق نميزنه، اگه درست نشد اونوقت تعويضش كن

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بابت ويروس كه مطمئن هستم ندارم.
    Usage پردازنده هم بالا نيست. البته موقع كار وقتي بهش فشار مياد موقتي ميره بالا (و همون موقع ها دما هم خيلي بالا ميره)
    خمير سيليكون و تميز كردن هيتسينك هم قبلا انجام شده ولي نتيجه اي نداشت.
    ضمنا دماي سيستم در حالت عادي معمولا حدود 55 هست كه براي حالت عادي كمي بالاست.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

بابت ويروس كه مطمئن هستم ندارم.
    Usage پردازنده هم بالا نيست. البته موقع كار وقتي بهش فشار مياد موقتي ميره بالا (و همون موقع ها دما هم خيلي بالا ميره)
    خمير سيليكون و تميز كردن هيتسينك هم قبلا انجام شده ولي نتيجه اي نداشت.
    ضمنا دماي سيستم در حالت عادي معمولا حدود 55 هست كه براي حالت عادي كمي بالاست.
    آره دماي معموليش يه كم بالاست و دماي لودش هم زيادي اختلاف داره با دماي معموليش، اين نشون ميده كه فن خوب عمل نميكنه!

ديفالت كردن ستاپ رو انجام دادي؟ چك كردي كه دور فن پردازنده تو ست آپ رو چي گذاشته؟

اگه اينا رو چك كردي و درست نشد و مطمئني كه خمير خوبي زدي بهش پس بايد فن رو عوض كني!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکل خنک کننده احتمالا

شما اورکلاک کر دی و ولتاژ دادی؟در هر صورت یه خنک کننده خوب بگیر...

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

بااین اوصاف که شما میگی ، ویروس هست که من هم 1 هفته پیش دچارششدم . این ویروس پرفرمنس سیستم رو بالا نمیبره و ظاهر ویندوز به شدت کند میشه ! شما علائم کند شدنش رو کامل بگو تا بیشتر بشه نظر داد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

بااین اوصاف که شما میگی ، ویروس هست که من هم 1 هفته پیش دچارششدم . این ویروس پرفرمنس سیستم رو بالا نمیبره و ظاهر ویندوز به شدت کند میشه ! شما علائم کند شدنش رو کامل بگو تا بیشتر بشه نظر داد
    اوني كه شما فرمايش كرديد دوست عزيز ويروس BOOT.EXE هستش كه دوستمون ميگه ويروسي نشده!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون از همه دوستان كه لطف كردند و راهنمايي كردند

ديفالت كردن ستاپ رو انجام دادي؟ چك كردي كه دور فن پردازنده تو ست آپ رو چي گذاشته؟
    بله اين كارها رو قبل تر انجام دادم و كنترل دور فن رو در حالت اتوماتيك گذاشتم ولي تعجب من از اينه كه چرا وقتي دما بالا ميره، دور فن متناسب با اون بالا نميره؟ من تا حالا هر چي AMD‌ استفاده كردم فنشون به صورت اتوماتيك خوب كار ميكرد و وقتي دما بالا ميرفت فن صداي زوزه ميداد بس كه دور فن زياد بود

شما اورکلاک کر دی و ولتاژ دادی؟
    نه هيچ اور يا تغيير توي ولتاژها ندادم

من هم تا حدودي نسبت به ويروسي شدن مشكوك شدم. من از آنتي ويروس Nod 32 استفاده ميكنم و خوب مرتب به روز ميشه. فقط به تازگي ويندوزم دچار مشكل شده و احتمالا بايد ويندوز عوض كنم.
    در مورد علايم كند شدن بايد بگم بعضي وقتا حتي باز كردن يه پنجره هم كمي بيشتر طول ميكشه (البته بيشتر مواقعي كه كار سنگيني داره انجام ميشه)

اوني كه شما فرمايش كرديد دوست عزيز ويروس BOOT.EXE هستش كه دوستمون ميگه ويروسي نشده!
    فكر نميكنم اين ويروسه باشه چون خيلي وقت پيش يه بار دچارش شدم ولي سيستم رو اينجوري كند نميكرد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

با اين وضعيت يه فن خوب بگير واسش تا مشكلت حل بشه

احتمالا ضعيف شده كه مادربورد هر چي بهش بيشتر برق ميده بازم دورش زياد نميشه، وگرنه مادربورد مطمئنا برق رو بهش ميده اگه دور فن رو اتوماتيك باشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •