تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: فشرده کردن فایها ، از 700MB به 2MB

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

1 فشرده کردن فایها ، از 700MB به 2MB

سلام
    برنامه ای میخوام برای فشرده کردن فایلهی حجیم ، که حجم فایل خیلی کم میشه مثلا 700mb میشه 2mb
    اگه کسی این برنامه میشناسه معرفی کنه و یا اگه به روش خاصی زیپ میکنن یه توضیح بدین . والبته این مثالی که زدم ، فایلشو دارم . مرسی

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

دوست عزیز این مورد قبلا بارها بحث شده امکان پذیر نیست.میدونم که میگین من اکسترکت کردم و 700 مگابایت شد ولی آیا امتحانش کردین ببینی که واقعا کار میکنه یا نه.ویندوز های دو سه مگابایتی برای دانلود تو سایت های مختلف گذلشته شده که وقتی اکسترکت میشه واقعا میشه 700 مگابایت ولی موقعی که میخوای نصبش کنی نصب نمیشه.

3. این کاربر از farshif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز
    این بر نامه یا بازی که شما دیدی اینطور شده ریپ ده هست یعنی مثلا اومدن کیفیت یا بعضی از اهنگ ها بازی رو برداشتن!
    البته میش کرد با برنامه kgb
    ولی سیستم میخواد اندازه یک هواپیما که کار کنه و کم نیاره!

5. 2 کاربر از Hitman-Group بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

دوست عزیز
    این بر نامه یا بازی که شما دیدی اینطور شده ریپ ده هست یعنی مثلا اومدن کیفیت یا بعضی از اهنگ ها بازی رو برداشتن!
    البته میش کرد با برنامه kgb
    ولی سیستم میخواد اندازه یک هواپیما که کار کنه و کم نیاره!
    با برنامه KGB Archiver کسی تا حالا تونسته در این حد فشرده کنه.همه میگن سیستم قوی میخواد.سیستم قوی یعنی چی؟ سر کاریه. هر کی که ازش جواب نمیگیره میگه لابد سیستم من قوی نیستش. الگوریتم های فشرده سازی استاندارد هستش و با هیچ کدوم نمیشه اینقدر یکی فایل رو فشرده کرد. تا حالا از خودتون پرسیدین چرا باید برای فشرده کردن حافظه رم یا cpu قوی باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Don Sylar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran , iran

پيش فرض

امکان ندارد که بشود برنامه ای را در این حد فشرده کرد.زیاد برای یافتن جواب تلاش نکنید.فقط در صورت امکان دارد که مثلا در این فایل شما 650 مگابایت فایل تکراری وجود داشته باشد که برنامه بتواند فقط یکی از ان فایل ها را فشرده کند و بقیه رو نادیده بگیرد.

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با برنامه KGB Archiver کسی تا حالا تونسته در این حد فشرده کنه
    من یه بار یه فایل 64 کیلو بایتی رو با این برنامه باز کردم که شد 1 گیگابایت! با رم 1 گیگابایت حدود 7 ساعت طول کشید
    اینم بگم که با رم کمتر از یه گیگ اصلا سراغش نرید (برای اکسترکت کردن وگرنه برای خود فشرده سازی نمیدونم چند گیگ میخواد)

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

1 نمیدونم!

با برنامه KGB Archiver کسی تا حالا تونسته در این حد فشرده کنه.همه میگن سیستم قوی میخواد.سیستم قوی یعنی چی؟ سر کاریه. هر کی که ازش جواب نمیگیره میگه لابد سیستم من قوی نیستش. الگوریتم های فشرده سازی استاندارد هستش و با هیچ کدوم نمیشه اینقدر یکی فایل رو فشرده کرد. تا حالا از خودتون پرسیدین چرا باید برای فشرده کردن حافظه رم یا cpu قوی باشه؟
    خب اره
    اینطور که خود برنامه میگه اگر گول نباشه برای حالت مکس میگه که سی پی یو و رم را حافظه اش پر میشود.!
    خب شاید برنامه نویس گول زده باشه و الکی برنامه طول بکشه که یک فایل رو فشرده کنه!

پروفشنال gonbad city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

خب اره
    اینطور که خود برنامه میگه اگر گول نباشه برای حالت مکس میگه که سی پی یو و رم را حافظه اش پر میشود.!
    خب شاید برنامه نویس گول زده باشه و الکی برنامه طول بکشه که یک فایل رو فشرده کنه!
    اون زمانی که رم 256 داشتم امتحان کردم سیستمم به سکته افتاد پس واقعیت داره
    ولی این همه فشرده شدن بعیده

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

خب اره
    احتمالا همونطوره که میگین و زمان الکیه
    من یه بار یه فایل 64 کیلو بایتی رو با این برنامه باز کردم که شد 1 گیگابایت! با رم 1 گیگابایت حدود 7 ساعت طول کشید
    اینم بگم که با رم کمتر از یه گیگ اصلا سراغش نرید (برای اکسترکت کردن وگرنه برای خود فشرده سازی نمیدونم چند گیگ میخواد)
    شما که اکسترکت کردین بعدش از استفاده کردین؟ مثلا اگه برنامه بود نصبش کردین ببینین درست کار میکنه یا اگه فیلم بود درست پخش شد؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

همونطور که فرشید جان گفتند اینگونه فایل اکثرشون خراب از آب در میان
    در فشرده سازی هرچی txt بیشتر باشه امکان فشرده سازی بیشتره ولی اگه موزیک و فیلم باشه فشرده سازی زیاد تاثیر نداره

13. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •