تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما اگه جای من بودین، کدوم یکی رو گزینش می کردین؟

راي دهنده
22. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نوکیا N85

4 18.18%
  • نوکیا N82

12 54.55%
  • نوکیا N79

5 22.73%
  • هیچ کدام

1 4.55%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: کدام یک؟؟؟ N82 یا N85 یا N79 ؟؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1 کدام یک؟؟؟ N82 یا N85 یا N79 ؟؟

سلام.
    پریروز زدم گوشیم که 3250 بود رو فرستادم توی کما و دیروز هم به طور رسمی کشتمش . برای جریمه خونواده برام ال جی رنوار که 400 تومنه نمی گیرن و با التماسی که کردم، حداکثر تا 300 تومن پول می دن. یعنی من تا سقف 300 تومن پول دارم و موندم کدوم یک از این سه گوشی رو بگیرم؟؟؟

بیشتر دلم سمت N85 هست؛ چون طراحی شیک و کاربردی ای داره. اما از طرفی توانایی دو گوشی دیگه رو هم در نظر می گیرم. از یه چیز N79 که خیلی بدم اومد اینه که محل کارت حافظه و USB یک جا هستن و بدتر از همه این که زیر یه درپوش قرار می گیرن. می دونم این بعدا مشکل ساز می شه. N82 شاید طراحی جالبی نداشته باشه، اما خوب عملکرد خوبی داره و در میان این سه تا ارزونترین هم هست. خلاصه این که یه راهنمایی تمام عیار می خوام

اما یه سری پرسش هست که ضمن راهنماییم در انتخاب گوشی، می خوام پاسخ بدین:

1. آیا N85 و N79 شتاب دهنده گرافیکی دارن؟ ( این رو بخاطر منوی سه بعدیشون می گم )

2. کیفیت صدای این سه تا چجوریه؟
    3. هر سه دوربین 5 مگاپیکسلی با امکانات مشابه دارن. با در نظر نگرفتن فلاش کدوم دوربین بهتره؟
    4. آیا N85 توانایی تعویض قاب داره؟ اصلا براش قاب جایگزین پیدا می شه؟
    5. میدونم که N82 در فهرست گارانتی رسمی نوکیای ایران هست. N79 و N85 چی؟ اون ها هم هستن؟ ( گارانتی برام خیلی مهمه )

فعلا همین هاست

مچکرم
    Last edited by DariushGreat; 03-08-2009 at 11:34.

داره خودمونی میشه edi138485's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    باختر ايران

10

سلام.
    پریروز زدم گوشیم که 3250 بود رو فرستادم توی کما و دیروز هم به طور رسمی کشتمش . برای جریمه خونواده برام ال جی رنوار که 400 تومنه نمی گیرن و با التماسی که کردم، حداکثر تا 300 تومن پول می دن. یعنی من تا سقف 300 تومن پول دارم و موندم کدوم یک از این سه گوشی رو بگیرم؟؟؟

بیشتر دلم سمت N85 هست؛ چون طراحی شیک و کاربردی ای داره. اما از طرفی توانایی دو گوشی دیگه رو هم در نظر می گیرم. از یه چیز N79 که خیلی بدم اومد اینه که محل کارت حافظه و USB یک جا هستن و بدتر از همه این که زیر یه درپوش قرار می گیرن. می دونم این بعدا مشکل ساز می شه. N82 شاید طراحی جالبی نداشته باشه، اما خوب عملکرد خوبی داره و در میان این سه تا ارزونترین هم هست. خلاصه این که یه راهنمایی تمام عیار می خوام

اما یه سری پرسش هست که ضمن راهنماییم در انتخاب گوشی، می خوام پاسخ بدین:

1. آیا N85 و N79 شتاب دهنده گرافیکی دارن؟ ( این رو بخاطر منوی سه بعدیشون می گم )

3. هر سه دوربین 5 مگاپیکسلی با امکانات مشابه دارن. با در نظر نگرفتن فلاش کدوم دوربین بهتره؟

5. میدونم که N82 در فهرست گارانتی رسمی نوکیای ایران هست. N79 و N85 چی؟ اون ها هم هستن؟ ( گارانتی برام خیلی مهمه )

فعلا همین هاست

مچکرم

1 - چيپ گرافيكي در نوكيا ها فقط در 95 8گيگ و 82 است
    2 - 79 رو نميدونم اما 82 از 85 بهتره ( هم بم تره هم بلند تر )( با هر دو كار كردم)
    3 - اگه مقايسههاي سايت هاي معتبر رو نگاه كني : 82 بين 5 تا 5 مگي هم دوره خودش سالاره البته بازم ميگم كه 79 رو دقيق نميدونم)
    4 - بله اما هنوز تو بازار نيست
    5 - نميدونم !!
    در كل اگه بتوني 82 رو البته اصلي و با گارانتي بگيري هم بازيت رديفه هم دوربينت
    من با 85 كار كردم اما خيلي خوشم نيومد... تو دست خيلي چيپ تر از اونيه كه تو ويترينه( نظر شخصيه نه نظر كارشناسي)
    در مورد 79 هم اخباري مبني بر ايرادات نرم افزاري و .. شنيدم اما ميگم كه باش كار نكردم و نميتونم نظري بدم

3. این کاربر از edi138485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

1 - چيپ گرافيكي در نوكيا ها فقط در 95 8گيگ و 82 است
    2 - 79 رو نميدونم اما 82 از 85 بهتره ( هم بم تره هم بلند تر )( با هر دو كار كردم)
    3 - اگه مقايسههاي سايت هاي معتبر رو نگاه كني : 82 بين 5 تا 5 مگي هم دوره خودش سالاره البته بازم ميگم كه 79 رو دقيق نميدونم)
    4 - بله اما هنوز تو بازار نيست
    5 - نميدونم !!
    در كل اگه بتوني 82 رو البته اصلي و با گارانتي بگيري هم بازيت رديفه هم دوربينت
    من با 85 كار كردم اما خيلي خوشم نيومد... تو دست خيلي چيپ تر از اونيه كه تو ويترينه( نظر شخصيه نه نظر كارشناسي)
    در مورد 79 هم اخباري مبني بر ايرادات نرم افزاري و .. شنيدم اما ميگم كه باش كار نكردم و نميتونم نظري بدم
    عجب... پس 85 فقط ریخت و قیافه داره...!

راستی اگر چیپ گرافیکی توی 82 هست، پس چرا منوش رو گرافیکی در نیاوردن؟؟؟

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

داداش چیپ گرافیکی مگه واسه اون منوی الکی هستش؟ اونو گذاشته بودن کیفیت بازیها رو ببره بالا که اصلا بازی تولید نشد که به کار کسی بیاد.این منو که عکسشو گذاشتی 6120 هم داره.حالا 82 نداره دیگه
    این ایرادی رو که به 79 میگیری اصلا عیب حساب نمیشه.خب زیر درپوش هست که هست.5700 محل مموری کارت و شارژ و usbکنارهم و زیر یک درپوشه پلاستیکی هستش.همش هم میگفتن کنده میشه. بعد 2سال واسه ما هیچیش نشده.
    هر گوشی که بگیری مطمئنا از 3250 بهتره و البته هیچکدوم بلندی 3250 رو ندارن
    من بودم بیشتر روی 79 و 85 فکر میکردم

6. این کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

داداش چیپ گرافیکی مگه واسه اون منوی الکی هستش؟ اونو گذاشته بودن کیفیت بازیها رو ببره بالا که اصلا بازی تولید نشد که به کار کسی بیاد.این منو که عکسشو گذاشتی 6120 هم داره.حالا 82 نداره دیگه
    این ایرادی رو که به 79 میگیری اصلا عیب حساب نمیشه.خب زیر درپوش هست که هست.5700 محل مموری کارت و شارژ و usbکنارهم و زیر یک درپوشه پلاستیکی هستش.همش هم میگفتن کنده میشه. بعد 2سال واسه ما هیچیش نشده.
    هر گوشی که بگیری مطمئنا از 3250 بهتره و البته هیچکدوم بلندی 3250 رو ندارن
    من بودم بیشتر روی 79 و 85 فکر میکردم
    درسته چیپ برای منو نیست، اما بطور حتم در کیفیت افکت های سه بعدی منو تاثیر داره. البته اگر N82 نداره، شاید بخاطر اینه که سیستم عاملش یک پله پایین تر از مال 85 و 79 هست... شاید!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

1- منوی سه بعدی ربتی به شتابدهده ی گرافیکی نداره و تو این زمینه سیمبین مهم تر هست که 85 و 79 سیمبین جدیدنری نسبت به 82 دارن .
    2- خوب از اونجایی که من خودم 85 دارم و دوستم 79 این دوتا دقیقا تو صدا یکی هستن (متوسط) اما 82 کمی صداش بلندتره .
    3- هر سه دوربین عین هم هستن و تنها برتری 82 فلشش هست .
    4-خیر . 85 امکان تعویض قاب نداره به نظرم
    5- بله همه گارانتی معتبر هم دارن

اینم اضافه کنم که 85 و 79 مزیتهای خیلی بیشتری نسبت به 82 دارن :
    صفحه نمایش 85 هم 0.2 اینچ بزرگتره و هم از نوع LED و بسیار باکیفیت (82 نور ضمینش کم و تصویرش کدره)
    85 و 79 سیمبین بهینه و بهتری دارن
    85 حافظه 8 گیگ و 79 حافظه 4 گیگ و 82 هم 2 گیگ دارن
    85 و 79 دارای FM translator هستند
    85 و 79 باطری بسیار بهتری دارند
    85 از طریق USB هم شارژ میشه
    و ...

9. 2 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

82 از بقیه بهتره ولی من میگم شوما 79 رو بگیر ...!!! البت 85 هم خوبه ها ولی 79 هم ارزون تره و هم مشکلاتش نرم افزاریش کمتر از 85 هستش...

11. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3- هر سه دوربین عین هم هستن و تنها برتری 82 فلشش هست .
    توي عكاسي N82 اونا رو ميخوره . N79 و N85 سخت افزار دوربينشون شبيه N96 و توي فضاي باز انگار يه لايه تاريك روي عكس رو گرفته . اينو با عكس ميتونم ثابت ميكنم . توي شب هم كه N82 در بين 5 مگاپيكسلي ها و بعضي از 8 مگاپيكسلي حريف نداره . در ضمن بگ كه N82 و N95 ها از روتوش كاركسن استفاده ميكنن كه بعد از عكاسي خود به خود مشكلات عكس مثل نويز و ... رو برطرف ميكنن !!!
    راستي دوست من شما انتظاراتتو بگو تا راحت تر بشه راهنماييت كرد .
    Last edited by MoHaMaD ZaNd; 03-08-2009 at 17:48.

13. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

n 82 گوشی خوبیه و از بین این 3 تا n 82 رو پیشنهاد میکنم ...

و چون اسم ال جی رنوار رو اوردی این گزینه رو هم برات نشون میدم قیمت هم کمتر از سقف شماست

s 7350

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوربینش 5 هستش و با اینکه 5 هستش یکی از بهترین فیلمبرداری هارو در بین گوشی های موجود در بازار داره

با کیفیت 720 *480

ال سی دی tft 16M colors

240 x 400 pixels, 2.6 inches

تا 16 گیگ ساپورت مموری میکنه

و یکی از مهمترین خصوصیاتش هم اینه که ساپورت دایویکس و wmv میکنه البته به صورت خودکار و نیاز به نصب برنامه یا تبدیل هم نیست

15. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

پست بالا تاييد ميشه...82 و7350...هر 2 فوق العادن...

17. این کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •