تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ويندوز بالا نمياد..

داره خودمونی میشه gamesaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

9 ويندوز بالا نمياد..

سلام
    سيستم يكى ازدوستانم مشكل جدى پيدا كرده:

مشكل از اينجا شروع ميشه كه ايشون در حين بازي كردن بوده كه يدفه PC ريسيت ميشه و وقتي دوباره بالا مياد، هنوز به صفحه Wellcome نرسيده يه صفحه آبي پررنگ مياد كه اين ارور روش نقش بسته:
    A Problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your Computer.

CONFIG_LIST_FAILED

If this is the first time you've seen this Stop Error Screen, Restart your Computer. If this Screen appears again, follow these Steps:
    Check to make sure and new hardware or software is Properly Installed. If this is a new Installation, ask your hardware of software manufacturer for any Windows Updates you might need.
    If Problems Continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory Options such as caching or Shadowing. If you need to use Safe Mode to Remove or disable Components, Restart your Computer, Press F8 to Select Advanced Startup Options, and then Select Safe Mode.

Technical information:
    *** Stop: 0*00000073 (0*00000001, 0*C000017D, 0*00000002, 0*F931CBB8)

Beginning dump of Physical memory.
    Physical memory dump Complete.
    Contact your System administrator of Technical Support group for Further assistance

كسى ميدونه مشكل از چيه؟ هر چي اينجا گفته هم تك به تك و جز به جز خوندم... حتي كارهايي هم كه گفته انجام دادم ولي هيچ.... ميگه قبل از اين دو تا ديكشنري نصب كرده + بازي مكس پين و سري واركرافت (1، 2، 3، ورلد آف واركرافت و...)،بعد اين مشكل پيش اومده.

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

خوب از اونجایی که این مشکل بعد پیش اومده و سیستم داشته بدون اشکال کار می کرده میشه نتیجه گرفت که یکی از بازیها و یا برنامه هایی که اخیرا نصب شده باعث بروز این مسئله شده ... باید این برنامه ها رو یکی یکی Uninstall کنید تا ببینید کدوم یکی باعث این قضیه شده

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

مشخصات سیستمو بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed.izadi1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

این مشکل یک مشکل رایج بین کاربران هست که برای حل ان باید کارهای زیر را انجام دهید
    همانظور که دوستمون گفت معمولا تصب نرم افزار های متعدد مخصوصا نرم افزار های شرکت Daemon و Ashampoo این مشکل دامپ رو بوجود میاره. این نرم افزار ها باعثمیشوند که بعضی از system device ها درست load نشوند و سیستم بالا نیاد
    برای حل این مشکل سیستم را به صورت safe mode بالا بیارید و بلافاصله بعد از بالا اومدن سیستم به device manager بروید . در
    شاخه system devices ببینید کدام مورد درست load نمیشه(یادتان باشه اگر دیر نجنبید ممکنه دوباره سیستم ریست بشه) اون مورد رو disable کنید
    حالا نرم افزار مرد نظر رو پاک کنید و سیستم رو ریست کنید

اگر این راه حواب نداد خبر دهید تا راه حل دیگه پیشنهاد کنم
    موفق باشید

داره خودمونی میشه gamesaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

9

اصلأ سيستم بالا نمياد كه من بخوام برم توي Device Manager ... روشن كه ميكني همينه، ريسيت ميكني همين مياد!
    وقتي يبار ديگه ريسيت شد، F8 رو هم زدم... هميني كه ميگي يعني آخرين باري (و البته بيشتري مدي كه از اون استفاده كردي) رو آوردم و باز هم...
    راه حل ديگه اى وجود نداره؟ آخه برام حياتيه... كسى اگه چيزى مى تونه كمك كنه....

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

تا اونجایی که من می دونم، این error مربوط به سخت افزار میشه. یعنی بعضی از قطعات روی سیستم با هم conflict یا ناسازگاری دارن. که معمولاً به Ram و CPU مربوط میشه و در بعضی مواقع به کارت گرافیک و هارد هم مربوط میشه. ویندوز جدید نصب کنید و اگر باز هم این مشکل وجود داشت باید برای تشخیص اینکه کدوم یکی از قطعات شما مشکل داره به یک خدمات کامپیوتری مراجعه کنید.

7. این کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    این مشکل برای من هم پیش اومده بود.
    ram رو تمیز کردم و جابجاش کردم مشکل حل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •