سلام دوستان یه برنامه می خوام تو مایه های microsoft virtual pc
که بتونم توش لینوکس نصب کنم... یا هر سیستم عاملی رو توش نصب کنم........
دوستان خیلی فوریه........
سلام دوستان یه برنامه می خوام تو مایه های microsoft virtual pc
که بتونم توش لینوکس نصب کنم... یا هر سیستم عاملی رو توش نصب کنم........
دوستان خیلی فوریه........
VMware Workstation 6.5.2, Build 156735
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه...
VMware بهتری یا microsoft virtual pc ؟؟؟
VMware Workstationبه نظر من خیلی قوی تره
از نظر سرعت و کارایی قابل مقایسه با microsoft virtual pc نیست
یه چیز دیگه...
فرق VMware Workstation
با این VMware Workstation AED Edition
چیه؟
کدون بهتر و کامل تره؟
AED؟ همچین ورژنی تا حالا ندیدم شاید منظورت ACE هستش درسته؟ یه لینک از اینی که میگی بزار
دقیقآ کار این نرم افزار چیه ؟؟
آره رفیق منظورم ACE بود...
منم همون نسخه معمولی رو دان کردم و نصب کردم موقع سریال وارد کردن سریال ACE رو وارد کردم و برنامه پذیرفت...
اینم از جایی که این گزینه رو تو برنامه دیدم...
وقتی هم تو منوی فایل رو اون گزینه کلیک می کنم این میاد...
تو منوی VM هم اینا بود...
اینم توضیحاتی که خود برنامه در باره ی ACE داده....
Benefits of Using VMware ACE
VMware ACE is a software solution that enables organizations to deploy and manage secure, platform-independent virtual machines that end users can use on their work PC, personal computer, or even a portable USB media device. End users can be either connected to or disconnected from the enterprise network.
VMware ACE enables safe access to enterprise resources from assured computing environments. These isolated PC environments run on top of existing PCs. The assured computing environment (ACE) contains an operating system, enterprise applications, and preconfigured security settings.
With virtual rights management, built-in copy protection controls, and automatic encryption, VMware ACE helps prevent theft, tampering, and unauthorized copying of applications, data, system settings, and files. Administrators can protect data and ensure compliance with IT policies, including software life-cycle management and access to data and applications.
Last edited by penguinsjr; 04-08-2009 at 01:17.
من هنوز منتظر جوابم هااااااا
فکر میکردم با توضیحاتی که نوشته خودتون جواب رو گرفتین. اینجا گفته با استفاده از تکنولوژی ACE (Assured Computing Environment) شما میتونید به سروری مطمئن وصل بشید و از Virtual Machine که روی سرور قرار داره استفاده کنید(به صورت ریموت) اینطوری مطمئن خواهید بود که محیطی که استفاده میکنید امنه.(یه چیزی تو مایه های ناساواسه ما ها معمولیش هم از سرمون زیاده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)