آيا دستگاهي وجود داره كه بتونه لپ تاپ رو از طريق باتري ماشين (اتومبيل) شارژ كنه؟
مثلاً در سفر 12 ساعته با ماشين ميخوام از لپ تاپ استفاده كنم ولي لپ تاپ نهايتاً 2-3 ساعت روشن ميمونه.
آيا دستگاهي وجود داره كه بتونه لپ تاپ رو از طريق باتري ماشين (اتومبيل) شارژ كنه؟
مثلاً در سفر 12 ساعته با ماشين ميخوام از لپ تاپ استفاده كنم ولي لپ تاپ نهايتاً 2-3 ساعت روشن ميمونه.
دوست عزیز من توی اینترنت یه کیف دیدم ( البته سایت ایرانی بود و برای فروش گذاشته بود ) که با نور باطری لپ تاپ رو شارژ میکرد اما فکر کنم خیلی گرون بود
دوست عزيز شما ميتونيد با يك كانورتور برق باطري را ز طريق فندك ماشين به برق شهري 220 ولت تبديل كنيد و شارژر لپ تاپ را به اون وصل كنيد فقط هنگام خريد دقت كنيد حداقل يه 200 واتش را بخريد قيمتش حدود 25 تومنه و اسمش power inverter
Last edited by mostafa akbari; 02-08-2009 at 08:55.
سلام . این کانکتوری که این دوستمون گفت رو من تهیه کردم . خیلی عالی بود . نمیدونم تو تاپیک میشه اسم فروشگاهی رو که خریدم بگم یا نه . به حر حال اگه خواستی آدرس ایمیلت رو به من بده من بگم از کجا بخری !
من خودم یه ترانس 12 ولت به 220 دارم تایوانی اصلی ، با یک سال گارانتی خریدم 45 تومن ... عالیه عالی ...
باید بگم این ترانس ها هیچ فشاری به باتری نمیاره (بر عکس حرفی که دوستان زدند) ... و بهترین انتخابه
با وات بالاهاش میشه یخچال را هم روشن کرد
من 200 وات واقعی خریدم پارسال : 12V to 220V Power Adaptor
بهتره بالای 150 وات بخرید تا چند وسیله رو همزمان و بدون مشکل شارژ کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من USB هم شارژ میکنه علاوه بر خروجی پریز ... جالب اینجاست که من با ولتمتر تست کردم خروجی بدون نویز و پیوسته است و برای شارژ وسائل حساس مثل لپ تاپ عالیه
___
این وسیله رو حتما و حتما از فروشگاه های لوازم الکترونیکی و یا از فروشگاه های لوازم جانبی و لوکس ماشین بخرید ... اصلا به سایت اعتماد نکنید چون همه چیز دروغین هست (تجربه اش رو در این مورد دارم )
Last edited by REGISTERED USER; 22-08-2009 at 09:24.
سلام . من شخصا تست کرد. هیچ آسیبی به باطری ماشین وارد نکرد . نزدیک به 1/5 سال هم هست دارم باهاش کار میکنم .
در ضمن دائما موبایل یا نوت بوک باهاش شارژ میکنم . حتی تو بعضی موارد از اون لامپ هم گرفتم
بستگی به لپ تاپت داره.شرکت زیگورات خودش شارژر ماشین برای فروش داره.من امروز دیدم.
یه شارژر باریک بود که هم برای شارژ با برق با هواپیما و با فندک ماشین. قیمتش هم 140 تومن بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)