من عاشق رشته تجربيم تو رشته هاشم پزشكيو دوست دارم ولي اطرافيان ميگن ريسكه تجربي بخوني
از رياضي مدرسه خوشم مياد ولي از رشته هاي مهندسي متنفرم
به نظر شما چي برم؟![]()
من عاشق رشته تجربيم تو رشته هاشم پزشكيو دوست دارم ولي اطرافيان ميگن ريسكه تجربي بخوني
از رياضي مدرسه خوشم مياد ولي از رشته هاي مهندسي متنفرم
به نظر شما چي برم؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم fakhteeجان منظورشون واسه رشته های دبیرستانیه و ایشون اول دبیرستان هستند ...اگه اینطوره که راهنماییتون کنیم...
دوستان سلام
نمی دونم برای کنکور میگی یا اینکه میخوای تازه بری دوم
به هر حال من ریاضی رو بهت پیشنهاد میکنم
چون اطرافیانت درست گفتن
پزشکی ریسکش بالاست
4 سال درس + 3 سال کار => فارغ التحصیلی که کار خوبی واسش نیست
و باید حتما تخصص بخونه تا بتونه کار خوب پیدا کنه
ولی ریاضی اکثر رشته هاش اگه کار هم پیدا نشد و خودت خلاقیت داشتی میتونی کار خوبی واسه خودت جمع و جور کنی
علی علی
ایشون سال سه هستمن امسال ميرم سوم رشتم رياضيه معدلم 19.76 شد مي خوام بيوتكنولوزي بخونم
مي خوام بدونم تو تابستون هر روز چند ساعت بخونم و چه درساييو بخونم ؟
لطفا بگين كتاب تست چي خوبه؟![]()
در هر حال منم این مشکلو دارم
تقریبا مهارتم در هر دو یکسانه اما علاقم به ریاضی بیشتره
از لحاظ کار و اینا هم مشکلی ندارم بعد از فارغ التحصیلی و خوب ساپورتم میکنن
از طرفی مهندسی معلوم نیست کار گیرم بیاد یا نه و اگرم بیاد آیا خوشم خواهد اومد ازش
درامد پزشکی رو هم نمیشه نادید گرفت که گاها جراح های مغز ماهی تا 100 تومن نا قابل میره تو جیبشون (و البته خیلی جاها بیشتر)
من ميرم سوم ولي از نظر شما علاقه اصلا مهم نيست؟ اگه علاقه نباشه نميشه سختيهاشو تحمل كرد
رشته ی تجربی یک زیست داره و این کتاب خیلی خیلی سخته.
دوست عزیز ولی باید بدونی که حسابان ریاضی هم سخته..من خودم تجربی می خونم فکر کنم سخت ترین رشته باشه به زور از زیست سال سوم در اومدم اونم با نمره 10
به نظر من برو رشته ی ریاضی ولی تجربی امتحان بده
آقا بیا خودم توپت کنم اگه معدل بالای 19 داری برو ریاضی یا تجربی بستگی داره که کدوم درسا رو نمره بهتر داری ریاضی یا شیمی زیست اگر هم بالا تر از 19 نیستی قید تجربی و ریاشی رو بزن یک راست برو کاردانش یا فنی خلاص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)