سلام من یه مانیتور AOC 22 اینچ (V22 WLED WIde)خریدم و میخوام تجربیاتمو به بقیه که ندارند یا میخواند یه LCD با حال بخرند بگم
به نظر من این مانیتور از هر لحاظ عالیه با قیمت 250 تمن این مانیتور میتونه تصویر بسیار شفافی رو بده. من در میان LCD هایی که دیدم این مانیتور خیلی تصویر شفافی داره مثل این میمونه که سطحش مثل آینه صافه و حتی روز که هوا روشنه انعکاس هم داره کمی که در شب از بین میره. من نگران این بودم که اگه این مانیتور رو روی رزولوشن اصلی خودش نذارم تصویر خراب میشه که البته اینطوره ولی حرف اینجاست که با آخرین رزولوشن شما فضای کار خیلی بیشتری به دست میارید که اصلا قابل قیاس با مانیتور قبلیتون نیست ببینید به نظر من اینکه با کاهش رزولوشن کیفیت تصویر کمی پایین میاد کاملا توجیه پذیره چون چند پیکسل کار یک پیکسل رو میکنند من نگران کوچک شدن فونت ها بودم و فکر میکردم کهاگه بذارم رو رزولوشن آخر فونتها خیلی ریز میشه و چشمها اذیت میشه ولی حالا میبینم که اینطور نیست ظرر نداشتن مانیتور برای چشم و بالا بودن کیفیت نمیذاره چشمها اذیت بشه من همین امروز بالغ بر 8 ساعت فقط فیلم دیدم باهاش و با بهترین کیفیت جواب داد توصیه میکنم درنگ نکنید و فورا بخریدش قیمتش هم در مقایسه با کاراییش و کیفیتش خیلی مناسبه علاوه براین دارای بلنگو + میکروفون + وب کم هم 1.3 مگا پیکسلی هم هست
مانیتور رو بانرم افزار monitor tester امتحان کردم پیکسل سیاه و سفید نداشت خوشبختانه
روی کاتن مانیتور 7 تا ویژگی رو برای مانیتور نوشته:
1-Glare Panel واژه glare همونطوری که میدونید به معنای درخشندگی زیاده و من تایید میکنم که همینطوره
2-میکروفون
3-وب کم 1.3 مگا پیکسل
4-زمان واکنش 2 میلی ثانیه 2MS GTG
5-WLED من تو بروشور مادیران دیدم که نوشته LED به محض دیدن گفتم همینه من دنبال همین میگشتم ولی با خریدنش که دیدم روش نوشته LCD V22 Wide شک کردم و گفتم حتما از یک ویژگی استفاده کردند و اسمشو میذارند LED آخه اگه خود LED بود که دیگه بهش نمیگفتند LCD مثل تلویزیونهای جدید LED سامسونگ وقتی آوردم و نصبش کردم و کیفیت خیره کننده اشو دیدم فهمیدم که حتما LED هست و یه فرقی با LCD های معمولی داره
حالا اگه شما چیز بیشتری میدونین بگین
6-DCR 100000:1
تعجب کردید نه؟
کنتراست صد هزار به یک که فوق العاده است واقعا کنتراست بالایی داره طوریکه من ترجیح میدم تو کنتراست پایینتری ازش استفاده کنم!
7-و نهایتا ویژگی دیگه ی منحصر بفردش اینه که فقط 18.5 mm پهنا داره و خیلی نازک به حساب میاد.
این مانیتور واقعا محشره و عالی از دست ندینش میتونید تو اتاقتون یه سینمای خانگی داشته باشین
در ضمن به گرافیست ها هم اکیدا همینو توصیه میکنم
زاویه دید که مشکل دیگه LCD هاست تقریبا تو این مانیتور به طور کامل رفع شده طوری که مثل CRT قدیمیم میمونه:
160 درجه افقی
از اینور اون ور که بهش نگاه میکنی تصویر خیلی خیلی کم فرق میکنه ولی مستقیم وحتی کمی این ور اون ور هم که نگاش کنی تصویر همونه)
170 درجه عمودی
که واقعی هست و من تایید میکنم (انتظار نداشته باشین که تصویر اصلا فرق نکنه پایین تر که میای تصویر سیاه میشه ولی در مقایسه با LCDهای معمولی خیلی کم سیاه میشه و بالاتر هم که میری کمی روشنتر میشه ولی تصویر قابل تفکیک هست و خوبه)
قرار نیست که ما از زمین به مانیتور خیره بشیم ؟ اگرم میخوای که از سطحی کمی بالاتر نگاش کنی بهتره کمی مانیتورو به عقب کج کنی(که حداکثر 5 درجه به عقب خم میشه)
باز اگه سوالی چیزی دارین بگین جواب بگم
دوستان اینو با 2230f مقایسه نکنید این خیلی بهتره گفتم که LED هستش و لی اون نیست
دوستانی که CRT دارند اینو بدونند که تصویر در تمام LCDها با CRT فرق داره و باید بهش عادت کنید ولی خوبه چون به CRT عادت کردید فکر میکنید که این خوب نیست ولی کیفیتشو تو فیلم و گیم نشون میده در ضمن یادم رفت بگم که : FULL HD هست و HD رو کاملا سوپورت میکنه ورودی HDMI هم داره
اینایی که گفتم به نظر من خوبند ولی شاید یکی دیگه خوشش نیاد و استانداردهاش چیزای دیگه ای باشه
دوستان عکس خواستند:
![]()