سلام عزیزان.من مادربرد ELITE 7050VT-M5 خریدم.نظرتون راجع به قدرت و کیفیت و ساپورت سخت افزاری این مادربرد چیه؟چه جور مادربردیه؟چیپست گرافیکش چطوره؟ممنون از همه ی دوستان.
سلام عزیزان.من مادربرد ELITE 7050VT-M5 خریدم.نظرتون راجع به قدرت و کیفیت و ساپورت سخت افزاری این مادربرد چیه؟چه جور مادربردیه؟چیپست گرافیکش چطوره؟ممنون از همه ی دوستان.
سلام
این مادربرد از چیپست گرافیکی 7050 جیفورس بهره می بره که قدرت کمی داره .کیفیت مادربرد برای کارهای اداری و خانگی در حد خوبیه. این مادربرد قابلیت ساپورت رم به مقدار 4 گیگ در حالت دو کاناله و در فرکانس کاری 667 رو داره همچنین بعضی از رم های باس 800 رو به صورت تک کاناله پشتیبانی می کنه
سلام فکر کنم این پست خیلی قدیمی بود...
GF7050VT-M5 motherboard is based on the NVDIA GeForce7050 and 610i chipsets, supports the Intel Core™ 2 Duo / Pentium® D Processor 1333MHz FSB and DDR2 667(oc to 800) which integrates both performance and value.GF7050VT-M5 supports Intel 45nm Core 2 Duo and Core 2 Quad processors.
در ضمن این مادر برد به هیچ وجه چینش دو کاناله رم رو ساپورت نمی کنه و به صورت تک کاناله هستش ولی مادربرد خوبیه حداقل واسه یه اورکلاک متوسط بهتر از p35 TA از همون خونواده الایت گروپ عمل می کنه چون سنکرونیزه نیست از نظر گرافیکی زیاد قوی نیست ولی از g33 اینتل بهتره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)