دوستان این برنامه که می خوام , سال و ماه و زمان رو توی combobox بگیره بعد دکمه setdate رو که می زنیم پایین توی label یا هر چیزه دیگه ای نشونش بده ممنون اگر کسی تکمیل کنه .من فقط تونستم design فرم رو تکمیل کنم .
دوستان این برنامه که می خوام , سال و ماه و زمان رو توی combobox بگیره بعد دکمه setdate رو که می زنیم پایین توی label یا هر چیزه دیگه ای نشونش بده ممنون اگر کسی تکمیل کنه .من فقط تونستم design فرم رو تکمیل کنم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین ؟
فکر کنم منظور شما اینه که از سیستم بگیره
كد رو اشتباه نوشتي :
بابت & اين مشكل هست كه :
Operator '&' cannot be applied to operands of type 'string' and 'string'
بعید میدونم اشتباه باشه ، فکر کنم شما این کد رو تو C# قرار دادی .![]()
در C# بجای & از + برای چسباندن دو رشته استفاده کنید .
سلام
ابتدا using System.Globalization; را به قسمت namespace ها اضافه کنید .
دستور زیر را توی form_load قرار بدید .
دستور زیر را هم به دکمه setdate اختصاص بدید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چطوری میشه در Comobox داده وارد کرد ؟ مثلا رنج سال از 1385 تا 1388
ابتدا compoBox را انتخاب کن و سپس سمت راست توی قسمت propertise یک گزینه به اسم Items هست . که با زدن اون میتونی داده ها را وارد کنی .
موفق باشی![]()
سپاس و صد بدرود فقط اینکه عنوان تاپیک رو نمی دونم چه شخصی به این جمله تعیین زمان تغییر دادهو موضوع سوال عوض شده . من فقط می خوام سال و ماه و روز رو بگیره و پایین فرم نشون بده که با تغییر نام تاپیک اشتباها شما هم تعیین زمان رو انجام دادید . ممنون اگر تصحیح و کنید و فقط سال و ماه و روز رو نشون بده . ضمن اینکه وقتی دکمه باتن setdate رو می زنم اول label پایین تغییر نمی کنه بعد که روی لیبل کلیک می کنم بعد تغییر پیدا می کنخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)