سلام دوستان
یه ویروس روی ویندوز ایکس پی نشسته
که اولا توی کانکشن دایل آپم xonnect رو ساخته
بعدم هر وقت وصل اینترنت میشم بعد حدود یک دقیقه dc میشم
راه حلش چیه ؟
ممنون
سلام دوستان
یه ویروس روی ویندوز ایکس پی نشسته
که اولا توی کانکشن دایل آپم xonnect رو ساخته
بعدم هر وقت وصل اینترنت میشم بعد حدود یک دقیقه dc میشم
راه حلش چیه ؟
ممنون
من هم این میروسو گرفتم .
من بعد از چند تا ریستارت تا حالا تونستم حدود 5 یا 6 دقیقه توی نت بمونم .
یاهو را هم باز میکنم هر 30 تا 40 ثانیه 1 پیغامو واسه ی همه ادد لیستم میفرسته .
راه حلش چیه ؟
دوسته عزيز
من مك كافي كامل يعني با اينترنت سكيوريتيشو نصب كردم و فعلا درست شده
دوست عزیز منم این مشکلو داشتم اما با اسم z-connection تنها راهش اینه که یه دایال اپ جدید به همین اسم بسازی اونوقت دیگه دی سی نمیشه ولی هنوز ویروس فعاله راه بعدی دانلود کردن اخرین آپدیت ناد بصورت اف لاین
و کشتن این ویروس راستی نادی که استفاده میکنی باید ورژن بیزنس ادیشن باشه بعد از اینکه اپدیت رو دان کردی باید بزاری بصورت ان دانلود کنه که دیگه بصورت کیلوبایتی هست و بعد از اتمام این کار یه چک کامل سیستم و مرگ ویروس موفق باشی دوست عزیز![]()
این ویروس نوعی دیگه هم داره که به ظاهر شما رو متصل نمشون میده ولی تم ویندوز رو در چند ثانیه به حالت کلاسیک میبره و دوباره به حالت خودش بر میگردونه، تا زمانی که سیستم هم ریست نشه اتصال به سایت ها غیر مکن هست.
باید پتچش رو نصب کنید.
سلام
Trojan Remover براتون پاکش میکنه.
موفق باشید.
الانم این مشکلو دارین؟ این مشکل بر خلاف تصور از ویروس نیست اگه هنوزم این مشکلو دارین pm بدین تا راه حل همیشگی این مشکل عذاب آورو بگم.
نشانه صحت گفته هام هم اینه که: شما همتون از ویندوز xp sp2 استفاده میکنین....
shabe.saket عزیز لطفا راه حل های جامع بدین تا از شرش راحت بشیم
منم از 2-3 روز قبل همین مشکلُ پیدا کردم.
با مک آفی که آیدیتش مال یه هفته پیشه نتونستم از بین ببرمش.یعنی اصلا به عنوان یه مورد حتی مشکوک هم نشناخت!
با کسپر اسکی و ند 32 هم که اونها هم آپیدیتش مال یکی دو ماه پیش بود جواب نگرفتم.
شاید با آپیدیت های به روز انجام بشه ولی من در حال حاضر با توجه به این مشکل به اینترنت مخصوصا ای دی اس ال دسترسی ندارم
لطف کنید یه راه حل نشون بدید که از دستش خلاص بشیم
ممنون میشم
شما طبق گفته Picher_s عزيز Trojan Removerرو امتحان كرديد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بچه ها. این مشکل قطع کانکشن که میگید اصلا ربطی به ویروس نداره. یاد روزایی افتادم که این مشکلو داشتم و هیشکی راه حلی نمیدونست و من میخاستم یه مشت بزنم به مانیتور انقدر عذاب آور بود.
این مشکل از وجود یه باگ در XP SP2 ناشی میشه. نشونشم اینه که شما وقتی به اینترنت وصل میشین و یه 5 دقیقه ای کار میکنین ویندوز یه حالت هنگ پیدا میکنه و عملا اینترنت قطع میشه ولی آیکن کانکشن کنار ساعت باقی میمونه و شما نمیتونین dc کنین مگه اینکه کامپیوتر کلا ریست بشه. در ضمن تم ویندوز یه لحظه به حالت کلاسیک بر میگرده.
اما راه حل همیشگی برای رهایی از شر این باگ:
وسله امنیتی مایکرو سافت رو دانلود کنین.
نرم افزار کم حجم windows worm door cleaner را دانلود کنید.(50 کیلو بایت)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وصله امنیتی مایکروسافت رو نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از نصب کامپیوتر را ریستارت نکنید.
windows worm door cleaner را اجرا کنید.
کنار دگمه های قرمز دگمه ی Disable را بزنید.
پیغام را تایید کنید.
با دگمه های سبز و زرد کاری نداشته باشید.
کامپیوتر را ریستارت کنید.
از شر این باگ مزاحم خلاص شدید بچه ها.
در ضمن با هر بار عوض کردن ویندوز باید در ابتدا و قبل از کانکت شدن به اینترنت این مراحل رو اجرا کنید.![]()
Last edited by shabe.saket; 24-08-2011 at 10:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)