لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم من هم شما مطمئنن با چند کامپونینت فارسی کار کردیم که همه شون تاریخ رو درست تبدیل میکنند ولی من تا حالا با یک کامپونینت فارسی کار نکردم که User friendly یا کاربر پسندی تو کار کردن داشته باشه و از اکثر اونا که استفاده کردم کاربرهای برنامه ام از نحوی وارد کردن تاریخ گله مند بودند بنابراین سعی کردم که یک TextBox که توانایی کار با تاریخ هجری شمسی داشته باشه و خیلی هم بشه باهاش راحت کار کرد روطراحی کنم.
اسم این کامپونینت رو FarsiDate.dll گذاشتم که با VB.NET 2008 نوشته شده است.
تواناییها:
1-با کلید Space تاریخ حال سیستم محاسبه و در داخل Textbox نوشته میشود
2-با کلید Delete تاریخ پاک میشود
3-با کلید Home چهار رقم سال انتخاب میشود
4-با کلید End دو رقم روز انتخاب میشود
5-با کلیدهای Left ,Right مکانمای صفحه کلید حالت انتخاب از سال به ماه و از ماه به روز و از روز به سال و برعکس عوض میشود
6- با کلیدUp اگر روز انتخاب شده باشد 1 روز جلوتر و اگر ماه انتخاب شده باشد 1 ماه جلوتر و اگر سال انتخاب شده باشد 1 سال جلوتر میرود
7- با کلیدDown اگر روز انتخاب شده باشد 1 روز عقب تر و اگر ماه انتخاب شده باشد 1 ماه عقب تر و اگر سال انتخاب شده باشد 1 سال عقب تر میرود
8-با کلید page Up اگر روز انتخاب شده باشد 10 روز جلوتر و اگر ماه انتخاب شده باشد 3 ماه جلوتر و اگر سال انتخاب شده باشد 2 سال جلوتر میرود
9-با کلید page Down اگر روز انتخاب شده باشد 10 روز عقب تر و ماه انتخاب شده باشد 3 ماه عقب تر و اگر سال انتخاب شده باشد 2 سال عقب تر میرود
10-اگر روی Textbox کلیک سمت چپ کنید در هر کجا باشد آن قسمت انتخاب میشود
11-با DoubleClick سال انتخاب میشود
12-میتوانید تاریخ را با صفحه کلید تایپ کنید به این صورت که در هر قسمت از تاریخ باشید مثلا روز ، ماه یا سال تایپ از آنجا شروع میشود به اینصورت که هر عددی فشار میدهید بعد از صحت آن در جای مناسب قرار گرفته و مکانما به طرف عدد بعدی حرکت می کند
13-مقدار تاریخ را میتوانید با تابع GetValue()و یا ThisText بخوایند مثلا MessageBox.Show(FarsiDate1.Getvalue()) یا MessageBox.Show(FarsiDate1.ThisText())
14-مقدار تاریخ را میتوانید با تابع SetValue(strDate) یا ThisText تغییر دهید مثلاFarsiDate1.Setvalue(“1388/05/07”) و یا FarsiDate1.ThisText="1388/05/07"
15-در رویداد KeyDowned میتونید کلید را گرفته و عملیات لازم مثل فوکوس شدن را انجام دهید
16-تابع About هم مشخصات منو دارهMessageBox.Show(FarsiDate1.About())
لطفا دانلود کنید و امتحان کنید و اگر عیبی ، پیشنهادی ، بگی داره بگید تا اصلاح بشه
نظر هم یادتون نره