سلام دوستان ...
من میخوام یه گوشی بخرم تا 400 تومن ... با ویژگی های زیر :
1- رنگ کاملا سیاه
2- صفحه لمسی بدون کیبورد
3- 5 مگاپیکسل
4- صدای تقریبا بلند
5- نوکیا نباشه
ممنون میشم کمک کنید ( ! )
سلام دوستان ...
من میخوام یه گوشی بخرم تا 400 تومن ... با ویژگی های زیر :
1- رنگ کاملا سیاه
2- صفحه لمسی بدون کیبورد
3- 5 مگاپیکسل
4- صدای تقریبا بلند
5- نوکیا نباشه
ممنون میشم کمک کنید ( ! )
ماشالله با این ویژگی ها گوشیهای خیلی زیادی هستش.
ال جی-kc910 رنوآر. کاملا سیاه هست.صفحه لمسی 3 اینچی-دوربین 8 مگاپیکسلی عالی با فلاش زنون و فیلمبرداری فوق العاده با کیفیت DVD-صداش از اسپیکر معمولیه و توی هدفون خیلی خوبه.قیمتش هم حدود 350 هست که به نظرم خیلی خوبه.دارای وایرلس و GPS-قابلیت پخش divx
2-سامسونگ پیکسون-صفحه نمایشش فکر کنم 3.2 اینچ باشه-تقریبا همون امکانات رنوآر رو داره.اما از لحاظ عکاسی و فیلمبرداری رنوآر کمی بهتر هستش.GPS داره اما وایرلس نداره.قیمتش هم حدود 400 هست.
3-اف 480 سامسونگ صحفه نمایش 2.8 اینچ -دوربین5 مگاپیکسل-تنوع رنگ-سبک و زیبا.قیمتش هم 250 تومانه-عکسش بین 5 مگاپیکسلی ها معمولیه و فیلمبرداریش خوب نیست.
4- ای جی ویوتی-همون رنوآر هستش با این تفاوت که دوربینش 5 مگاپیکسل هستش-قیمتش هم حدود 230 تومانه.صفحه نمایش 3 اینچ
5-5800 نوکیا که سیستم عامل سیمباین داره.صفحه نمایش 3.2 اینچی-موزیک فون هستش و دوربینش 3 هست و قیمتش 290 تومان.
با اين مشخصات و قيمت يكدفعه بگو Omina سامسونگ ميخوام ديگه !! فقط كامل سياه نيست و شبيه iphone هست1- رنگ کاملا سیاه
2- صفحه لمسی بدون کیبورد
3- 5 مگاپیکسل
4- صدای تقریبا بلند
5- نوکیا نباشه
دقیقا قیمت و مشخصات i900 هستش.
![]()
اینم عکسش. توی گوگل میتونی عکسای دیگشم ببینی.
تو خریدش شک نکن.
موفق باشی
من هم پست بایایی را تایید می کنم ای900 گرینه ی خوبی با این ویژگی هایی که مد نظر داری هست
داشتن سيستم عامل براتون مهمه؟
اگه مهمه اي900 گزينه ي خوبيه اگرم نه پست zimka_14162 جان را يه نگاه کن گوشي هاي خوبي را معرفي کرده.
من می گم ال جی KC910 رنوار
چون دوربینش:
8 مگاپیکسل با کانونسازی خودکار + کانون سازی لمسی سوژه ای ویژه + فلاشر زنون + تشخیص چهره + تشخیص لبخند + تشخیص چشمک + رتوش کننده خودکار + نویزگیر + فیلمبرداری با کیفیت فوق العاده
صداش:
در هندزفری عالیه ولی در بلندگو معمولی. در ضمن تکنولوژی دالبی موبایل داره. از همه بهتر
اکولایزر:
نداره که 6 ساعت باهاش ور بری که بهترین رو گزینش کنیگوشی خودش رو با اکولایزر آهنگ تطبیق می ده!
GPS و Wi-Fi و از همه بهتر 3G از جمله دیگر کارایی هاش هست.
در ضمن صفحه اون هم یکپارچه لمسی هست. پشتیبانیش از زبان پارسی هم عالیه!![]()
حالا چرا NOKIA نباشه ؟
به نظر من گوشیهای نوکیا از همه بهترن
نظر شما چیه ?
به نظر من هم رنوار بگیر !
گوشی خوبیه ،دوربین عالی داره ،خوشگل هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)