سلام دوست من
اول از همه يك سوال از شما ميپرسم : شما چند ساله برنامه نويسي ميكنيد ، با چه زبانهايي و هر كدام به چه مدت ، چه برنامه هايي نوشتيد و در كدام برنامه ها از دات نت استفاده كرده ايد ؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اين مطلب را با چه استدلالي بيان ميكنيد ؟
بگذاريد كامل توضيح بدم :
من از حدود 2 سال پيش دارم بر روي سيستم مالي كار ميكنم تا حدود 8 ماه پيش كه برنامه ام تنها يك فايل EXE بود و حداقل 30 عدد فرم داشت ، حجم كل پروژه ام فقط و فقط 2 مگ بود كه اگر Resource هاي تصويري و ريپورت ها رو ازش كم ميكردم فكر نميكنم بيش از 1 مگ ميشد . آيا به نظر شما يك مگ براي بيش از سي فرم زياد است ؟؟
کد:
به هيچ عنوان صحيح نيست .
من برنامه اي نوشته ام (سيستم مالي) با SQL Server و دات نت ، ابتدا بسيار كند بود . پس از كمي برسي و تحقيق متوجه مطلبي در مورد استفاده از Connection شدم كاري كه من ميكردم اين بود كه اشياء كانكشن را در برخي موارد نميبستم و اين باعث پر شدن Pooling ميشد و نهايتا پروژه ام حتي تا بيش از 2 گيگ رم ميگرفت . پس از رفع مشكلم (عيب برنامه نويسي خودم نه عيب كامپايلر) سرعت برنامه به شكل خارق العاده اي افزايش يافت در حدي كه در حال حاضر كاربران من از طريق شبكه Dialup با نرم افزار حسابداري كار ميكنند . آيا شما واقعا ميتوانيد با VB6 سرعت نرم افزارتان را تا اين حد بهينه كنيد ؟؟ (الان برنامه ام با حدود بيش از 80 عدد فرم بين 16 تا 45 مگ رم ميگيره كه فكر نميكنم براي سيستمي با اين حجم زياد باشه)
-رم سیستم من قدیما 256 بود و می گفتم خب احتمالا رم من خیلی برای دات نت پایینه و اگر رم بال بندازم خوب بشه ولی سیستممو ارتقا دادم و رم 1 گیگ انداحتم با سی پی یو Dual Core اینتل ولی حتی الان با اینکه خیلی سریعتر اجرا می شه ولی هنوز هم خیلی کنده.
برنامه اي كه من نوشتم بر روي سيستمي با مشخصات ذيل دارد كار ميكند و مشكلي نداره :
1- يك عدد نوت بوك Acer مدل TravelMate رم 256 - CPU 1.5 Celeron
2- يك پي سي CPU 800 - Ram 512
به نظر شما اين سيستمها بالا هستند ؟
کد:
دقيقا برعكس ، غير از Win 98 كه ديگه هيچكس از آن استفاده نميكند برنامه هاي دات نت روي هر سيستم عاملي قابل اجرا است .
نكته اي را لازم ميدونم متذكر بشم ، تا به حال چند تا نرم افزار ديديد كه در Win98 كار ميكرده ولي در 2000 كار نميكنه ؟
در XP كار ميكند ولي در Visata كار نميكند ؟
جواب شما مصلما "بسيار" است
ولي آيا تا به حال برنامه دات نتي را ديده ايد كه در سيستم عاملي اجرا نشود ؟؟!
-قابل اجرا بر هر سیستمی نیست چون باید برنامه اعصاب خردکن microsoft .Net FrameWork واسش نصب بشه که نصبش خیلی کنده اون هم دقیقا همون نسخه ای که اون لازم داره.
ولی برنامه های وی بی 6 با یک فایل اجرا می شن.
واقعا نصب يك فايل 30 تا 50 مگابايتي اينقدر آزار دهنده است ؟
دات نت برنامه نویسی رو خسته کننده کرده چرا؟ با اون محیط شلوغ و ناواضحش.
دات نت پای چیزهای بلا استفاده در برنامه نویسی رو باز کرده.
اشیا در دات نت خیلی زیادن که باعث سردرگمی می شن.
دوست من پيشنهاد ميكنم كمي به پستهاي من تو اين 3 سال اخير نگاهي بيندازيد
دقيقا از تاريخ 20/6/86 من شروع به يادگيري دات نت كردم ، اينقدر محيط دات برايم جذابيت داشت و ساده بود كه از همان حول و هوش برنامه نويسي VB6 را كنار گذاشته و به سراغ دات نت رفتم و حداقل 1 سال ميشود كه محيط كامپايلر VB6 را نديده ام ، خودتان قضاوت كنيد .