سلام دوستان من یه سوال دارم
وقتی ابزارbackground eraser tool رو انتخاب میکنم اون بالای صفحه سه حالت داره من اولی و دومی رو میدونم کارشون چیه ولی تو کف سومی موندم
اسمش background swatchهست
ممنون میشم بگین چیه و چه کاری میکنه![]()
سلام دوستان من یه سوال دارم
وقتی ابزارbackground eraser tool رو انتخاب میکنم اون بالای صفحه سه حالت داره من اولی و دومی رو میدونم کارشون چیه ولی تو کف سومی موندم
اسمش background swatchهست
ممنون میشم بگین چیه و چه کاری میکنه![]()
بيشتر واسه نقاط همگنه : بهتره سراغش زياد نري ، زياد حرفه اي عمل نميکنه ( ولي برا بکهاي تک رنگ که متمايز با سوژه هم باشه در حد ايکي ثانيه ميتونه کمک کنه )
این گزینه وقتی به کار میره که شما میخوای فقط رنگها و پیکسل هایی که تو رنگ بک گراندت هستن رو از لایه پاک کنه
مثلا شما یه نقاشی داری که توش رنگ سفید زیاد هست ، حالا میذاری روی Swatch و از لایه هر چی رنگ سفید ( که گذاشتی بک گراندت ) هست رو پاک می کنی ( و رنگ های شبیه به اون )
منظورتون رو نفهمیدم میشه کامل توضیح بدین آخه خیلی کنجکاو شدم
این کار رو که با همون اولی و دومی هم میشه انجام داداین گزینه وقتی به کار میره که شما میخوای فقط رنگها و پیکسل هایی که تو رنگ بک گراندت هستن رو از لایه پاک کنه
مثلا شما یه نقاشی داری که توش رنگ سفید زیاد هست ، حالا میذاری روی Swatch و از لایه هر چی رنگ سفید ( که گذاشتی بک گراندت ) هست رو پاک می کنی ( و رنگ های شبیه به اون )
اگه دقت کنی ، همه زیر شاخه ی یه ابزار هستن
پس انتظار تفاوت عمل بین براش با پاک کن رو نداشته باش
در کل در عمل یکی ولی در ظاهر کمی با هم تفاوت دارن
1- توي آتليه اگر بک ابر و باد داشته باشي به هيچ وجه من الوجوه نميتوني از اين استفاده کني حتي با پايين آوردن تلورانس
2- اولي و دومي 99 درصد کاراييش بهتره در بيشتر مواقع مخصوصا اولي
بابا حالا بگین چکار میکنه
یکی ازم سوال کرده باید بهش جواب بدم![]()
عزیز من گفتم دیگه چی کار می کنه
تفاوتش با قبلیا اینه که رنگ بک گراندت رو شناسایی می کنه و بعد به فنا میره
نميخواي بگي که فتوشاپ نداري ؟
يه تست بزن کاملا بهش پي ميبري
من رفتم تست كردم
ولی تا اونجایی که دیدم وسطی با سومی فرقی نداشت
میشه بگین چه فرقی دارن این دوتا با هم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)