سلام خدمت شما و خسته نباشید...
من با اجازه چند تا سوال داشتم...
سلام دوست عزیز
اول از همه بگم که این تایپیک باید توی بخش :
ساخت ویرایش و هک بازیها ایجاد میشد
1.آیا میتوان مدل های سه بعدی داخل بازی ها را بیرون کشید؟آیا هیچ راهی وجود دارد؟
در خیلی از موارد کم میشه این کارو کرد
2.این بازی های تمیز و با گرافیک بالا مثل Call of Duty یا GTA IV و ... رو با چه نرم افزاری طراحی میکنند.لطفاً یه نرم افزار خیلی حرفه ای و با گرافیک و قدرت بالا برای ساخت بازی های سه بعدی معرفی کنید.اگه آموزشی هم در این باره دارید معرفی کنید رایگان هم نباشه مشکلی نیست.
این بازیها رو اکثرا با موتورهای اختصاصی ( همون نرم افزار ) میسازند . البته موتورهای قدرتمندی هم مثل Unreal Engine یا Cry Engine وجود دارند که باهاشون بازیهای زیادی مثل Gears Of War یا Crysis ساخته شده ولی به افراد ایرانی و همچنین افراد عادی نمیفروشند . قیمت بالایی هم دارند یعنی حدود 400 میلیون تومن ( Unreal ) کرای انجین رو هم قیمتشو نمیدونم . البته اگه خواستید قیمت دقیقشو با منبع و شرایط خرید میزارم . البته باید بگم که برای خرید چنین موتورهایی حتما باید یک شرکت بازیسازی بزرگ داشته باشید تا به شما بفروشند . هیچ کجا هم برای دانلود پیدا نمیکنید . موتورهای بسیار قدرتمند دیگه ای هم وجود دارند مثل Quest 3D 4 که قیمت زیادی ندارند ( حدود 11 میلیون ) که البته برای دانلود هم پیدا میشند . توی سایتش (
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارهای اون رو میتونید ببینید که گرافیک فوقالعاده ای داره و همچنین هیچ محدودیتی نداره یعنی حتی میتونید باهاش Call Of Duty بسازید . اموزشهاش هم توی امضام هست
3.شرایط مجوز گرفتن برای پخش بازی در ایران چطوریه؟مثلاً من یه بازی ساختم باید چه اصول و قوانینی رو رعایت کنم تا بتونم مجوز بگیرم...
خیلی قوانین مزخرفیه ! توی ایران اصلا به اینکه موتورش رو دزدی به دست اورده باشید یا خریده باشید توجه نمیکنند . فقط یک سری قوانینه که همه میدونند .
4.آیا سایت های خارجی که مدل هایی برای بازی میسازند و از مدهایشان رندر میگیرند و به نام Wallpare بیرون میدهند آیا این مدلها را میتوان از آنها خرید؟
اول سوالتو متوجه نشدم ولی در مورد خرید بله میشه خرید . اینم نمونه سایت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی