سلام به تمام دوستان.
من میخوام یه گوشی(تاچ) بگیرم که پایین 400 هزارتومان باشه....
خودم Nokia 5800 و LG KP500 Cookie رو در نظر دارم...
تاچ تو این قیمت مورد دیگه ای هم هست؟
سلام به تمام دوستان.
من میخوام یه گوشی(تاچ) بگیرم که پایین 400 هزارتومان باشه....
خودم Nokia 5800 و LG KP500 Cookie رو در نظر دارم...
تاچ تو این قیمت مورد دیگه ای هم هست؟
بله بازم هست: رنوار - آلترا تاچ - پیکسون - ویوتی - توکو - استار - پرادا - پرستون - 5530 - ویوا - تاچ تری جی - بیت دی جی - KF700 - A3100 و..... شما باید نیازهاتون رو بگید تا بهتر کمکتون کنیم.
Last edited by Michael Ropy; 26-07-2009 at 14:35.
بین این دو من 5800 را پیشنهاد می کنمخودم Nokia 5800 و LG KP500 Cookie رو در نظر دارم...
منم مگم اگه زيبايي كوكي اگه برنامه ميخواي 5800
سلام
پیشنهاد منم 5800 اه
همونطور که گفتم فقط تاچ باشه..
صداش هم برام خیلی مهمه...همینطور اینترفیسش...دوربین رام خیلی ملاک نیست...ولی تقریبا یه حد قابل قبولی باشه...
فکر کنم که تونسته باشم تا حدودی منظورم رو برسونم...
با این توضیحات شما دقیقا پیشنهاد می کنم 5800صداش هم برام خیلی مهمه...همینطور اینترفیسش...دوربین رام خیلی ملاک نیست...ولی تقریبا یه حد قابل قبولی باشه...
صدا عالی
اینترفیس از نظر من عالی
دوربین هم که همه میدونن خیلی تعریفی نداره
کوکی دقیقا همین ها رو داره - صداش طبق تست ها از 5800 بهتره (بهتر هم نباشه خوبه) اینترفیسش هم عالیه و دوربینش هم متوسطه تا 16 گیگ هم رم میخوره. 5800 هم همینطور. اینا رو داره + یه سری امکانات دیگه مثل سیستم عامل و وای فای و و جی پی اس و... اگر سرعت براتون مهمه من شنیدم که 5800 هنگ زیاد میکنه البته فکر می کنم با آپدیت حل میشه. البته اینترفیس رو باید شما خوشت بیادٰ سلیقه ایه. این عکس هاش:صداش هم برام خیلی مهمه...همینطور اینترفیسش...دوربین رام خیلی ملاک نیست...ولی تقریبا یه حد قابل قبولی باشه...
Nokia 5800:
LG KP500 Cookie:
![]()
Last edited by Michael Ropy; 26-07-2009 at 17:14.
منم كوكي را توصيه ميكنم...صداش عاليه...اينترفيسشم بد نيست...در كل كوكي نسبت به قيمتش بيشتر ميارزه...
به نظرم cookie اینترفیسش جالب تره...
میشه اینایی رو که گفتید رو کمی معرفی کنید(همه رو نه،تعدادیش که برتری داره نسبت به بقیه)بله بازم هست: رنوار - آلترا تاچ - پیکسون - ویوتی - توکو - استار - پرادا - پرستون - 5530 - ویوا - تاچ تری جی - بیت دی جی - KF700 - A3100 و..... شما باید نیازهاتون رو بگید تا بهتر کمکتون کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)