با سلام به دوستان عزیز
فلش مموری و همچنین درایو ویندوز رو با smart security اسکن میکنم موردی رو نشون نمیده ولی مدام این دو پیغام ظاهر میشه. ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
با سپاس
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
فلش مموری و همچنین درایو ویندوز رو با smart security اسکن میکنم موردی رو نشون نمیده ولی مدام این دو پیغام ظاهر میشه. ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
با سپاس
موفق باشید
دوست عزیز میدونم ویروسی شده . چطور از شرش راحت بشم ؟ چرا smart security پاکش نمیکنه در صورتی که در قسمت information اعلام میکنه که حذفش کرده ؟
با سپاس
با نرم افزار PrevX معرفي شده در پست زير پاكش كن :
مشخصات ويروس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
سعید جان ممنونم از راهنمایی و لطف شما ولی مشکل همچنان پابرجاست
با سپاس
موفق باشید
با اینکه کرکش کردم ولی licence activation می خواد .
دوست عزیز
طبق تجربه خودم در مواقعی که شدت ویروسی شدن سیستم خیلی زیاد باشه nod32 می زنه ویروسو پاک کرده یا تو قرنطینه برده ولی باز ویروس همچنان هست و جاهای دیگه رو هم آلوده می کنه بهترین راه اینه که از با یه سی دی بوت بیای بالا و با داس ویروسهای درایوهای دیگرو پاک کنی درایو سی رو هم فرمت کنی و یه ویندوز دیگه نصب کنی
متاسفانه به دليل مشكل كرك، شما بعد هر بار clean كردن و ريست سيستم بايد دوباره برنامه رو به همين روش كرك كنين و دوباره ويروس كشي كنين تا اينكه ويروسا از بين برن . متاسفانه اين تنهاترين كرك تو نت هست و بايد باهاش كنار اومد .
در ضمن شما مطئمي كرك رو درست اعمال كردي چون دفعه اول هر چند تا ويروس پيدا كنه ميتونه پاك كنه ولي بعد ريست دوباره بايد كرك كرد .
منطقی ترین راه اینه که دوستمون گفت از یک سی دی بوت استفاده کن چندتاش رو برای دانلود می تونی اینجا پیدا کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا کرکو بی خیال شو کرک بیشتر شبیه یه قضیه سرکاریه
اگه ویروس جلوی آپدیتو نگرفته باشه از این سایت کی رو کپی کن و آپدیت کن اون موقع nod تا چند ماه قانونی میشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)