سلام
از همه دوستان عزيز ميخوام كه طبق تجربياتي كه داشتن نظر خودشون رو درمورد مادربوردهايي كه مدعي هستن فنوم 9950 رو ساپورت ميكنن بگن، البته با دليل و منطقي!
ذكر مدل و چيپ ست و برند الزامي است![]()
سلام
از همه دوستان عزيز ميخوام كه طبق تجربياتي كه داشتن نظر خودشون رو درمورد مادربوردهايي كه مدعي هستن فنوم 9950 رو ساپورت ميكنن بگن، البته با دليل و منطقي!
ذكر مدل و چيپ ست و برند الزامي است![]()
سلام
اول اینکه همه مقایسه ها پیشنهادها و .... روی تجربه شخصی نیست ولی کاملا دلیل منطقی داره ...
شما قصد خر ید دارید!؟بودجه رو نگفتی؟!اگه نه بره بخش عمومی مادربرد و چیپست...
بعدش چون من خودم تجربه استفاده رو ندارم نمی دونم می پذیر ی من مقایسه کنم!؟یا هرکسی استفاده کرد ه بگه!؟
راستش من شغل دومم تعميرات و اسمبل سيستم هستش، و تا حالا از هر مادربوردي كه واسه AMD Phenom 9950 استفاده كردم راضي نبودم، جز مادربورد TA790 بايوستار كه نسبتا خوب بوده ،گفتم يه مشورتي كنيم ببينيم دوستان نظرشون چيه، حالا پولش هر چي ميخواد باشه، اون به مشتريش بستگي داره![]()
خوشحال ميشم مقايسه كنيد، نميدونم ميخواين چي رو با چي مقايسه كنيد ولي خواهشا كاري به مقايسه اينتل و اي ام دي نداشته باشيد كه خسته شدم از اين مقايسه، حالا در مورد مادربوردها دوس دارم مقايستونو بشنوم
کی گفت اینتل و ای ام دی!؟
خب ببینید فکر می کنم مشکل شما سر اون واتها باشه درسته!؟
AMD Phenom 9950 125w Vs AMD Phenom 9950 140w - Motherboard
بدون در نظر گرفتن قیمت:
MSI K9A2 Platinum 790FX
ASUS M3A79-T Deluxe
BIOSTAR TFORCE TA790GX
GIGABYTE GV-R485ZL
....
شما اینا رو بررسی بکن ببین مشکل با کدوم قسمتش داری باز ادامه بدیم....
همونطوري كه گفتم من با Biostar TA790 كار كردم، ولي با سه تاي ديگه نه!!
اما در عوض با Asus Crossshare هم امتحانش كردم و همين طور با چند تا بورد ديگه كه ساپورتش مي كردن!!
بله بيشتر مشكلات از عدم برق رساني كافي به اين پردازنده هستش، از ديگر مشكلاتي كه پيش مياد مردد موندن در انتخاب سيستم عامل هستش، واسه اين سيستم ويندوز 64 بيت مناسب تره اما متاسفانه نرم افزارهاي 64 بيت همه گير نيستن همين طور درايورهاي 64 بيت واسه اكس پي كم گير مياد، حالا اينا هيچي آدم باهاش كنار مياد ولي اكثرا آدمو ضايع ميكنه تو بعضي پردازش ها، در اينكه پردازنده خوبيه شك ندارم، اما مثلا رو برد كراس شير ايسوس تو وسط بازي مي پره بيرون يا هنگ ميكنه مشتري مياد گله ميكنه، هزار نوع درايور آپديت ميكني فايده نداره دست آخر با كلي زجر بايد دست و پا شكسته راش انداخت!!
خب مینها خوبن !مخصوصا اولی !خود 9950 رو با چهار هسته ای های هم سطح اینتل مقایسه کنیم ضعیفتره!اون مدل مین هم که گفتی یکی از دوستان کار کرده بود خوبه منتهی قیمتش یکم مناسب نیست!
نرم افزار ها بله و یه سری از درایورهای سخت افزاری البته دیگه برای همه گرافیکها و PCI ها جدید درایور های تفکیک شده و جود داره شما با اتو دراورد آپدیت 7 تست کنید اگه بازم مشکل کرش و فر یز بود ولت بدید د ر کل من برای این رنج به جای فنوم 9950 میر م سمت پردازنده های چهار هسته ای اینتل در کل یا دو هسته ای بالاش برای بازی
طرف طراح لوله هاي نفت و جامدات فلزيه، اينو واسه رندر گرافيكي ميخوان، نميتونم برم سمت اينتل، واسم ثابت شده كه AMD تو رندرهاي گرافيكي بهتر جواب ميده البته بازم مدركي ندارم و تجربيه
احتمالا از همين مدل ها كه گفتي اين بار MSI رو تست كنم ببينم چي ميگه!!
اگه گيرم بياد تو جنوب!!![]()
خب فکر کردم فقط برای بازی می خواد...
در اون مورد هم نمی خوام بحث کنیم ولی اینا رو یه نگا بنداز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خوبه تو فرومهای خارجی هم زیاد توصیه شده و تعریفشو زیاد شنیدم تست کردی خبرشو بده...
اگه گيرم اومد حتما ايندفه امتحانش ميكنم
از اين جور چيزا زياده بايد ديد چه گروهي تست رو انجام دادن ،اينم يه نگاه بنداز :
![]()
Last edited by khark11; 25-07-2009 at 13:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)