با سلام خدمت دوستان
آیا با کارت TV میشه شبکه های ماهواره ای را هم آورد؟ اگه میشه چه جوری؟ و اگه نمیشه از چه کارتی باید استفاده کنم؟![]()
با سلام خدمت دوستان
آیا با کارت TV میشه شبکه های ماهواره ای را هم آورد؟ اگه میشه چه جوری؟ و اگه نمیشه از چه کارتی باید استفاده کنم؟![]()
سلام دوست عزیز نمیشه!برای این کار باید از کارت --- استفاده کنید!
موفق باشید.
سلام . من يك كارت tv MSI دارم . اين كارت وقتي روي سيستم PIII نصب ميشه به راحتي و به درستي كار ميكنه و كانال هاي تلويزيون رو به راحتي پيدا ميكنه ولي وقتي اون رو روي سيستم جديدم كه CPu Core 2 داره نصب ميكنم .تمامي چيز هاش درسته الا اينكه هيچ كانالي پيدا نميكنه . لطفا راهنماييم كنيد . مرسي
سلام
دوست عزیز خود من هم چنین مشکلی داشتم و مجبور شدم کارت جدید بخرم!مشکل اینه که چیپست کارت TV های قدیمی با مادربرد جدید مچ نمیشه!
معلومه نمی شه . فکر می کنم اصلا فرکانسهای گیرنده شون فرق می کنن
تیونر کارت tv مثل تلویزیون معمولیه .حالا اگه بخواین با تلویزیون ماهواره ببینید میرین ریسیور می خرین . برای این کار تو کامپیوتر باید کارت --- خرید با دیش و ...
با سلام
آیا با کارت های --- میتوان تمام شبکه های استانی و خارجی را در کامپیوتر مشاهده کرد یا اینکه این کارت فقط برای اینترنت ماهواره ای استفاده میشود ؟
آیا فرق کارت SkyStar2 با SkyStar HD2 فقط در کیفیت است و با توجه به اینکه قیمت SkyStar2 حدود 65 هزار تومان و HD2 حدود 140 هزار است به نظر شما کارت HD2 ارزش خرید را دارد ؟
موفق باشید
دوست عزیز برای مشاهده کانالها هم میتونید استفاده کنید برای باز کردن کانالهای کارتی هم به مراتب راحتتر و بهتر از ----- عمل میکنن
SkyStar HD2 فرکانسهای S2 و کانالهای HD رو به صورت سخت افزاری ساپورت میکنه
حلا قیمت این کارتها حدودا چنده ؟
سلام
قیمت آن از 65 هزار تومان شروع میشود تا 200 هزار تومان به بالا .
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت گروه بازرگانی صبا به نشانی saba-trading.info بروید. ( قصد تبلیغ نداشتم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)