من یه نقشه تهران داشتم که البته به gpsهم کاری نداشت و ازش استفاده میکردم.همونی که یک شرکت ایرانی داده بود بازار.اونو میخاستم
بعدشم این نرم افزارهایی که نقشه ی تهران رو دارن و با gps کار میکنن رو بدون اینکهگوشی gpsداشته باشه میشه ازشون استفاده کرد؟
من یه نقشه تهران داشتم که البته به gpsهم کاری نداشت و ازش استفاده میکردم.همونی که یک شرکت ایرانی داده بود بازار.اونو میخاستم
بعدشم این نرم افزارهایی که نقشه ی تهران رو دارن و با gps کار میکنن رو بدون اینکهگوشی gpsداشته باشه میشه ازشون استفاده کرد؟
رهیاب 87
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز نقشه های اسمارت کام بدون جی پی اس میشه استفاده کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تازگی یه برنامه GoogleMaps نصب کردم که حجمش حدود 1مگه و هم از gps و هم از gprs میتونه استفاده کنه و چون با اینترنت کار میکنه تو تمام شهر ها جواب میده و یه خاصیت جالب که داره اینه که با اینترنت مکان رو روی نقشه نشون میده که کجای نقشه هستی که خیلی عالیه . یه سرچ کنی پیداش میکنی .
با این برنامه میشهبعدشم این نرم افزارهایی که نقشه ی تهران رو دارن و با gps کار میکنن رو بدون اینکهگوشی gpsداشته باشه میشه ازشون استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)