با سلام
اساتید می تونن توضیح بدن این عکس گیف چه طور طراحی شده البته منظورم ریز تنظیمات هست اگه دوستان لطف کنن فیلمش رو هم بزارن خیلی شرمنده میشیم
با سلام
اساتید می تونن توضیح بدن این عکس گیف چه طور طراحی شده البته منظورم ریز تنظیمات هست اگه دوستان لطف کنن فیلمش رو هم بزارن خیلی شرمنده میشیم
در این تاپیک به طور کامل توضیح داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از هومن جان(البته اگه اشتباه نگفته باشم)
آموزش کامل شمارو که در رابطه با سه بعدی سازی بود دیدم خیلی عالی بود امامن آموزش ساختن نقاط نورانی در این عکس گیف می خوام که چه طوری بوسیله انیمیشن سازی به این شکل در می یاد دقیقا درخشش نور در آسمان رو
بله ، هومن هستم
این عکس که ثابت اِ و انیمیشن نیس
نقطه ی نورانی چیه ؟![]()
این یک عکس گیف که من اپلود کردم و اینجا گذاشتم تو دسکتاپ من که نورانی و حرکت داره نقاطی نورانی که دور کلمه مبارک فاطمه علیها سلام می چرخه اما شاید برای شما ثابت باشه
آموزش حرکت این نقاط نورانی رو می خواستم
با براش اِ دیگه
تو هر فرم با براش یه دایره بزرگتر درست می کنی ، با فلش راحت تر میشه درستش کرد
اینم خود بک گراند اگه لازمش داری :
![]()
دوست من
به این بک گراند که متحرک هست چطور میشه متن اضافه کرد و بعداز الحاقات متحرک باشد
ظاهرا اگر با فرمت گیف هم سیو کنم در فتوشاپ تصویر ثابت می شود راه حل را می فرمایید؟
با تشکر از استاد خودم هومن جان
ازاساتید کسی هست مراحل درست کردن این بک گراند را کامل توضیح بده؟
البته ببخشید چون واقعا می خوام یادبگیرم نه اینکه فقط این مورد خاص مورد احتیاجم باشد
(ماهی نمی خوام دوستان می خوام ماهیگیری یاد بگیرم)
شما با فرمت گیف ذخیره کنید و با ایمیج ردی بازش کنید و سپس با فرمت پی اس دی ذخیرش کنید تا لایه هاش محفوظ بمونهدوست من
به این بک گراند که متحرک هست چطور میشه متن اضافه کرد و بعداز الحاقات متحرک باشد
ظاهرا اگر با فرمت گیف هم سیو کنم در فتوشاپ تصویر ثابت می شود راه حل را می فرمایید؟
بعد با فتوشاپ بازش کنید و لایه متنتونو بالا تر از همه لایه ها قرار بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)