تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشكل بالا امدن ويندوز

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض مشكل بالا امدن ويندوز

با سلام
    دوستان عزيز لطفا كمك كنيد . چند روزي است كه سيستم من در هنگام استارت اوليه دچار مشكل شده و بعد از چند بار ري استارت شدن بالا مي آيد در هنگام بالا آمدن كلا صفحه دستكتاب مشكلاتي دارد و مرتب صفحه كاملا خاموش شده و دوباره روشن ميشود تا بالاخره به ثبات برسد. مثل اين است كه سيستم گرم ميشود و سپس كاملا خوب و طبيعي ميباشد ودر ريست مجدد نيز اكثرا مشكتي ندارد تاروز بعد.
    لازم به ذكر است كه من از اسمارت سكيريتي روي سيستم استفاده ميكنم كه به روز است وسيستم را نيز از نظر ويروس با اين آنتي ويروس چك كرده ام كه مشكل خاصي ندارد.
    حال نميدانم مشكل از ويروس است يا از ويندوز و يا مشكل سخت افزاري است . لطفا مرا راهنمايي كنيد.

2. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

احتمالا شما مشكل سخت افزاري كارت گرافيك و يا هارد ديسك داشته باشين . از لحاظ ويروس هم عكسي از تسك منيجرتون بذارين تا نتيجه گيري كنيم .

4. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

احتمالا شما مشكل سخت افزاري كارت گرافيك و يا هارد ديسك داشته باشين . از لحاظ ويروس هم عكسي از تسك منيجرتون بذارين تا نتيجه گيري كنيم .
    دوست گرامي كارت گرافيك بنده آنبورد ميباشد . چگونه ميتوان تشخيص داد كه مشكل از كجاست. آيا اين مطب كه بالا آمدن ويندوز در زماني كه كامپيوتر مدتي را كار كرده است و بدون مشكل بالا مي آيد كمكي به تشخيص ميكند؟
    مطلب ديگر اينكه لطفا نحوه ثبت تصوير از تسك منيجر و آپلود كردن آن را آموزش بدهيد. با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

دوست عزیز وقتی سیستمه شما بالا میاد چند تا بوق میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزيز لطفا كمك كنيد . چند روزي است كه سيستم من در هنگام استارت اوليه دچار مشكل شده و بعد از چند بار ري استارت شدن بالا مي آيد در هنگام بالا آمدن كلا صفحه دستكتاب مشكلاتي دارد و مرتب صفحه كاملا خاموش شده و دوباره روشن ميشود تا بالاخره به ثبات برسد. مثل اين است كه سيستم گرم ميشود و سپس كاملا خوب و طبيعي ميباشد ودر ريست مجدد نيز اكثرا مشكتي ندارد تاروز بعد.
    لازم به ذكر است كه من از اسمارت سكيريتي روي سيستم استفاده ميكنم كه به روز است وسيستم را نيز از نظر ويروس با اين آنتي ويروس چك كرده ام كه مشكل خاصي ندارد.
    حال نميدانم مشكل از ويروس است يا از ويندوز و يا مشكل سخت افزاري است . لطفا مرا راهنمايي كنيد.
    برو تو Startup ببین اونجا فلدری به اسمiiiiii هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز وقتی سیستمه شما بالا میاد چند تا بوق میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    سيستم كاملا با صداي طبيعي بالا مي آيد و فكر ميكنم كه فقط يك بوق ميزنه .من به اين نتيجه رسيدم كه احتمالا مشكل بايد از گرافيك باشه.
    راستي كارت گرافيكي هم آنبورد نيست ومدل سوزوكي n vidia ميباشد.

توي استارت اپ نيز فولدر مشكوكي وجود نداره.

9. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست گرامي كارت گرافيك بنده آنبورد ميباشد . چگونه ميتوان تشخيص داد كه مشكل از كجاست. آيا اين مطب كه بالا آمدن ويندوز در زماني كه كامپيوتر مدتي را كار كرده است و بدون مشكل بالا مي آيد كمكي به تشخيص ميكند؟
    مطلب ديگر اينكه لطفا نحوه ثبت تصوير از تسك منيجر و آپلود كردن آن را آموزش بدهيد. با تشكر
    شما اين نرم افزار رو دان كن و كليد List Task... ( كليد آخري ) رو بزن و متن سمت راست پنجره رو كپي و اينجا پيست كن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزيز مراحل فوق را انجام دادم ولي متن سمت راست را نميتوان كپي كرد ( در كليك راست گزينه كپي وجود ندارد)

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزيز مراحل فوق را انجام دادم ولي متن سمت راست را نميتوان كپي كرد ( در كليك راست گزينه كپي وجود ندارد)
    از كيبورد همزمان كليدهاي Ctrl+C رو فشار بده .

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

با سلام
    من هم از امروز دقيقا به اين مشكل برخوردم . اينم تاپيكي كه من زدم و مشكلم رو مطرح كردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •