دوستان خسته نباشید
این تاپیک رو ایجاد کردم که هم با نظرات همدیگه آشنا بشیم و هم یه چیزایی از هم یاد بگیریم
بعضی موضوعات و موارد ساده هم هستند که به فکره همه میرسه ولی اون موقع که باید برسه نمیرسه!
از طرفی وقتی که سرعت کانکشن پایینه مثلا دایال آپ داغون (باز خوبش غنیمته، اگه گیر بیاد) این موضوع خیلی نمود نداره چون میدونید هر چی بخواید بگیرید یا وسطش اینترنت قطع میشه یا تلفن میخواد زنگ بزنه یا سرعت خراب میشه یا برق میره یا لوله آب میترکه و .... خلاصه یه بلایی سرتون میاد که مجبور میشید قطع کنید
resume هم که نداشته باشه هیچ! فکر کردم بهش هم کفاره داره
کانکشن اگه سرعت بالاتر بشه خوب بالاخره دسته ادم بازتر میشه و میتونید یه نمه فکرکنید تمدن چیه و اینهمه جهان اینترنت اینترنت میکنن که حجمش نامحدود هست و تو جیب جا نمیشه و از این حرفا ... چی هست و میشه چه استفاده هایی ازش کرد
در هر صورت اگه همه ی این بالایی ها رو مقدمه در نظر بگیریم اصل مطلب یا به قولی لپ کلام اینه که با توجه به اینکه سلایق مختلفه و هر کی یه ذائقه ای داره و به یه سری فایل ها راحت تر از بقیه دسترسی داره و دِ برو!... موردی که بیشتر از بقیه دانلود هاتون شاملش میشه رو انتخاب کنید!
ولی صبر کنید! اون ضربدر بالای مرورگر یا کلید Back رو نزنید و نرید سراغه یه تاپیکه دیگه
هدف اینه که یه مقدار هم با هم اختلاط کنیم و راه های بهتر رو بفهمیم!
پس نظرتون رو هم تو یه پست بگید و اگه خواستید یکی دو تا سایت که بشه به عنوان مرجع در اون زمینه ازش استفاده کرد هم نام ببرید! جای دوری نمیره؟ نه؟ بقیه دوستان هم رفیقای خودمون هستند و این SHARE و اشتراک گزاری راحت و اسون هست که اینترنت رو از کلاس درس و مشق و ... جدا کرده
موفق و موید باشید
داریوش
ویرایش 1:
انتخاب چند گانه را فعال کردم که برای دوستانی که مثلا در 2 مورد به یک اندازه استفاده دارند مشکلی پیش نیاد ولی بیشتر در انتخاب مد نظر داشته باشید که مهمترین ها را انتخاب کنید و در صورت امکان انتخاب هاتون بیشتر از 3 مورد نباشه