تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: یک هارد 500 گیگ قراره بخرم و یه هارد 250 گیگ دارم حالا سیستم عامل بر روی کدوم هارد نصب کنم و کدومش برای آرشیو ؟

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض یک هارد 500 گیگ قراره بخرم و یه هارد 250 گیگ دارم حالا سیستم عامل بر روی کدوم هارد نصب کنم و کدومش برای آرشیو ؟

یک هارد 500 گیگ قراره بخرم و یه هارد 250 گیگ دارم حالا سیستم عامل بر روی کدوم هارد نصب کنم و کدومش برای آرشیو لطفا دلیلش رو هم بگید؟
    یه سوال دیگه آیا ظرفیت درایوی که سیستم عامل بر روی آن نصب می شود هر چه زیاد تر باشد سرعت سیستم پایین تر می شود یا خیر و معمولا ظرفیت برای درایو سیستم عامل چقدر می باشد؟
    سوال آخر : هر چه تعداد درایو زیاد باشد بر سرعت سیستم تاثیر دارد یا خیر؟
    به احتمال زیاد هارد 500 گیگی که قراره بخرم Seagate 7200.12 - ST3500418AS barracuda هست نظرتان در موردش چیست؟

داره خودمونی میشه ArlopA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

دوست من سوالی که پرسیدید بی نهایت به سلیقه شما بستگی داره!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

1- یک هارد 500 گیگ قراره بخرم و یه هارد 250 گیگ دارم حالا سیستم عامل بر روی کدوم هارد نصب کنم و کدومش برای آرشیو لطفا دلیلش رو هم بگید؟
    2- یه سوال دیگه آیا ظرفیت درایوی که سیستم عامل بر روی آن نصب می شود هر چه زیاد تر باشد سرعت سیستم پایین تر می شود یا خیر و معمولا ظرفیت برای درایو سیستم عامل چقدر می باشد؟
    3- سوال آخر : هر چه تعداد درایو زیاد باشد بر سرعت سیستم تاثیر دارد یا خیر؟
    4- به احتمال زیاد هارد 500 گیگی که قراره بخرم Seagate 7200.12 - ST3500418AS barracuda هست نظرتان در موردش چیست؟
    نگفتید مدل هارد 250 چی هست. هارد جدید رو هم هنوز نخریدید. با این فرض ها پاسخ شمارو میدم:

- هارد 250 رو قبلا گرفتید و جز سری های سریع نیست.
    - قراره 7200.12 با ظرفیت 500 بخرید.

1- سیستم عامل رو روی پارتیشن اول هارد 500 نصب کنید و از فضای هر دو هارد برای نگهداری اطلاعات استفاده کنید.
    2- اندازه اش مهم نیست اما مکانش تاثیر داره. همون فضای اول هارد رو برای سیستم عامل در نظر بگیرید. فضاش هم به اندازه کافی برای سیستم عامل و شاید برنامه هاتون باشه و اطلاعات دیگر رو درونش قرار ندید.
    3- هر جور علاقه داشتید پارتیشن بندی کنید.
    4- انتخاب خوبیه.

موفق باشید.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نگفتید مدل هارد 250 چی هست. هارد جدید رو هم هنوز نخریدید. با این فرض ها پاسخ شمارو میدم:

- هارد 250 رو قبلا گرفتید و جز سری های سریع نیست.
    - قراره 7200.12 با ظرفیت 500 بخرید.

1- سیستم عامل رو روی پارتیشن اول هارد 500 نصب کنید و از فضای هر دو هارد برای نگهداری اطلاعات استفاده کنید.
    2- اندازه اش مهم نیست اما مکانش تاثیر داره. همون فضای اول هارد رو برای سیستم عامل در نظر بگیرید. فضاش هم به اندازه کافی برای سیستم عامل و شاید برنامه هاتون باشه و اطلاعات دیگر رو درونش قرار ندید.
    3- هر جور علاقه داشتید پارتیشن بندی کنید.
    4- انتخاب خوبیه.

موفق باشید.
    ممنون از پاسخ شما
    منظور از سری های سریع همون ساتا2 هست؟ هارد 250 من مکستور ساتا 2 3gGB/S با بافر 16 هست هارد من جز سری های سریع هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

ممنون از پاسخ شما
    منظور از سری های سریع همون ساتا2 هست؟ هارد 250 من مکستور ساتا 2 3gGB/S با بافر 16 هست هارد من جز سری های سریع هست؟
    نه. منظورم از سریهای سریع

Seagate Barracuda 7200.12
    Maxtor DiamondMax 23
    Samsung Spinpoint F1
    Hitachi Deskstar 7K1000.B
    و حتی Seagate Barracuda 7200.11

هست.

در آغاز فعالیت yebandeyekhoda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل مادربرد من گیگابایته ... هارد خودمم فک کنم 120 یا 160 گیگ باشه. می تونم یه هارد 500 گیگی بهش اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مدل مادربرد من گیگابایته ... هارد خودمم فک کنم 120 یا 160 گیگ باشه. می تونم یه هارد 500 گیگی بهش اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    مشکلی نیست. فقط چک کنید مادربوردتون SATA داره.

نداشته باشه باید هارد IDE بگیرید یا هارد SATA همراه تبدیل PCI به SATA یا کارت RAID.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میشه بگید که چه جوری میشه یه هارد SATA به قبلی اضافه کرد؟ آیا باید مثل IDE مستر و اسلیو رو تنظیم کرد و اگر آره این کار در مورد هاردهای SATA چه جوریه؟ در مورد IDE خودم بلدم.
    ( من هارد قبلیم هم SATA هست و مادربرد من هم پورت SATA داره)
    Last edited by romantic; 02-08-2009 at 16:29.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه بگید که چه جوری میشه یه هارد SATA به قبلی اضافه کرد؟ آیا باید مثل IDE مستر و اسلیو رو تنظیم کرد و اگر آره این کار در مورد هاردهای SATA چه جوریه؟ در مورد IDE خودم بلدم.
    ( من هارد قبلیم هم SATA هست و مادربرد من هم پورت SATA داره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواهم به سیستمم یک هارد 500اضافه کنم هاردقبلی160است نحوه پارتیشن بندی را نمیدانم خواهشمندم راهنمایی فرایید لطفا با جزئیات.در ضمن درهارد قبلی 6درایودارم که میخواهم از660گیگ 30گیگ به درایوcکه ویندوز است اختصاص پیدا کند و630گیگ بقیه به 5 درایو دیگه
    تسریع درجواب موجب امتنان است.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •