سلام . مي خواستم بدونم سازگاري نرم افزاري تو Windows 7 چطور شده ؟ مثل نسخه هاي اول Vista که نيست ؟
منظورم Build 7600 ويندوز 7 بود .
سلام . مي خواستم بدونم سازگاري نرم افزاري تو Windows 7 چطور شده ؟ مثل نسخه هاي اول Vista که نيست ؟
منظورم Build 7600 ويندوز 7 بود .
تا جايي كه من اطلاع دارم تمام نرم افزار هايي كه روي XP نصب ميشن روي سون هم نصب ميشن ...
پس مثل اينکه اساسي روش کار کردن . اگه از همين اول سازگاريش اين قدر خوب باشه بايد بهشون تبريک گفت . دارن به دوران اوجشون برمي گردن .
خوشحالم .
سلام
بخاطر حالت Xp Mode هست که جدیدا به این ویندوز اضافه شده :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من اون پستتونو خوندم . ولي XP Mode چيه ؟
سلام
این حالتیه واسه نرم افزار هایی که شاید تو ویندوز 7 اجرا نشن با این ابزار اجرا و استفاده میشن.
موفق باشید![]()
تو حالت XP MODE مشكل نصب نشدن نرم افزارهاي امنيتي مثل كسپرسكي درست ميشه؟
بنظر من سازگاري RC1 از اين نسخه بيشتر بود!!! من تو نسخه قديمي 7 هيچ مشكلي نداشتم ولي RTM اذيت مي كنه
اولا كه نسخه 7600 خیلی كامل و پایدار هست
بین برنامه ها انهایی كه باید در سطح پایین كار كنن مانند انتی ویروس و فایروال باید 100 سازگا باشن
در حال حاضر فقط نود 32 100 درصد تایید شده
در مورد سازگار كردن برنامه در نسخه 7
اینجا رو ببینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون نسخه RTM هستش و تازه وارد بازار شده هنوز سازنده های نرم افزاری براش نرم افزار خاصی رو بیرون ندادند و دارند روی نرم افزار هاشون کار می کنند.......به همین جهت میشه گفت که فعلا نرم افزار مخصوصی نیست که مختص ویندوز 7 باشه ........فعلا اکثر نرم افزار های ویستا و بعضی از نرم افزار های XP رو ساپورت میکنه.باید صبر کرد تا نسخه کامل و نهایی بیرون بیاد تا نرم افزارهاش هم بیرون داده بشه.....
چون نسخه RTM هستش و تازه وارد بازار شده هنوز سازنده های نرم افزاری براش نرم افزار خاصی رو بیرون ندادند و دارند روی نرم افزار هاشون کار می کنند.......به همین جهت میشه گفت که فعلا نرم افزار مخصوصی نیست که مختص ویندوز 7 باشه ........فعلا اکثر نرم افزار های ویستا و بعضی از نرم افزار های XP رو ساپورت میکنه.باید صبر کرد تا نسخه کامل و نهایی بیرون بیاد تا نرم افزارهاش هم بیرون داده بشه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)