بعد از پاک کردن ویروس autorun.inf مشکلی پیدا کردم که درایو ها در پنجره ی جدید باز می شوند و روش های تاپیک اول این صفحه هم برای حل مشکل جواب نداد . لطفا راهنمایی کنید .
بعد از پاک کردن ویروس autorun.inf مشکلی پیدا کردم که درایو ها در پنجره ی جدید باز می شوند و روش های تاپیک اول این صفحه هم برای حل مشکل جواب نداد . لطفا راهنمایی کنید .
شما مسير زير رو دنبال كن :
My Computer > tools > folder option > General و در قسمت Browse Folders دايره گزينه اول رو تو پر كن و ok
انقدر هم Noob نیستم عزیزم . مشکل من این نیست . از طریق کارهای رجیستری هم حل نشد .
دوستان لطفا روش آپدیت دستی ( به صورت انتقالی ) McAfee Virus Scan Enterprise 8.5 را توضیح دهید . در مورد پچ هایش نیز توضیح دهید .
کامپیوتر من قابلیت نشان دادن فایل های مخفی را ندارد و درایو ها هم در پنجره ی جدید باز می شوند ! لطفا راهنمایی کنید .
خوب شما مشكل همون autorun رو داريد ، تو همين بخش بگرد ، برنامه هايي واسه خلاص شدن ازش هست . منتهي در حالت safe mode اجراشون كن ، چون تحت خود ويندوز باشه ، بازم ميمونه !
به درد بخور پیدا نکردم تا به حال ! MHS Kill هم فایده نداشته ! لطفا یه به درد بخور معرفی کنید .
Run > cmd
در محيط Cmd تايپ كن :C تا وارد درايو C بشي و بعد تايپ كن : attrib -h -s -r c:\Autorun.inf
به درايو C برو اگر فايل اتوران رو مشاهده كردي دوباره در محيط cmd تايپ كن : DEL c:\Autorun.inf
براي بقيه درايوا هم اين عمل رو تكرار كن .
Run > Regedit
مسير HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\MountPoints2 رو پيدا كن و MountPoints2 رو پاك كن و از رجيستري خارج و ok كن و يكبار Log Off كن .
احنمالا مشكلت حل خواهد شد .
Last edited by saeed774; 23-07-2009 at 15:18.
خوب بله اون فايده اي نداره !! شما يه بار هم linkfars virus remover رو تست كنيد . احتمالا حل ميشه
شما يه سر هم به لينك زير بزن :
به جاي .............. بدون فاصله p 3 0 d o w n l o a d رو قرار بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)