تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: درخواست برنامه ی کارت شارژ

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض درخواست برنامه ی کارت شارژ

با سلام .
    نمی دونم اینجا جای درخواست هست یا نه !!! اگه نیست ببخشید چون هر چی گشتم درخواست برنامه ندیدم !
    راستشو بخواین من به برنامه می خواستم که بتونه از سایت همراه اول کارت شارژ 0919 بگیره !
    داده ها رو به برنامه بدیم که به صورت اتوماتیک به سایت بفرسته و کارت شارژ هارو سیو کنه !
    اگه اون کد ها گیر می ده می تونم اون هارو دستی وارد کنم !!
    --------------
    اگه کسی می تونه این برنامه رو بنویسه به من یا پیغام خصوصی بده یا همین جا بگه !
    مجانی هم این کارو انجام نمی دید !! حالا با هم حرف میزنیم !!
    ----------------
    اگه نمی تونید انجام بدید خواهشا بگید که با چه زبان برنامه نویسی می تونم بنویسم که برم 1 ماه وقت بزارم و ...
    ممنون از لطف همه

=======================
    توضیحات اضافی :
    من يه نرم افزاري مي خوام بدون دخالت من به سايت همراه اول بره و با توجه به اطلا عاتي که از من گرفته( که شامل شماره موبايل ,نوع بانک(سامان,اقتصاد نوين...),نوع کارت شارژ(2000توماني,5000توماني...)) به بانک مورد نظر رفته و اطلاعات خواسته شده که شامل شماره کارت بانکي ,رمز عبور,رمز دوم(cvv)وتاريخ انقضا کارت رو پر کنه و شماره رمز شارژ و شماره سريال,رسيد بانکي و اسم بانک دريافت در فايلي شبيه word يا هر فايلي که بشه پرينت کرد ذخيره کنه سپس شماره ي رمز و شماره سريال بصورت جداگانه در فايل ديگري که شبيه word يا هر فايلي که بشه پرينت کرد ذخيره کنه.البته اين کار رو به صورت اتوماتيک انجام بده و با يک دستور کلي, تعداد کارت شارژ رو که من مشخص کردم, ذخيره کنه و براي هر کارت شارژ از من دستور نخواد.
    Last edited by Hamed-Beckham; 21-07-2009 at 15:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •