1- آيا خروجي فيلم كپچر شده به ميزان گرافيك سيستم هم ربط داره؟
2- من يه فيلم ويديويي رو وقتي كپچر مي كنم بعضي قسمت هاش تو سيستم لرزش مداوم داره. همون فيلمو با همون ويدويو تو تلويزيون كه نيگاه مي كنم درسته. مشكل از كجاست؟
1- آيا خروجي فيلم كپچر شده به ميزان گرافيك سيستم هم ربط داره؟
2- من يه فيلم ويديويي رو وقتي كپچر مي كنم بعضي قسمت هاش تو سيستم لرزش مداوم داره. همون فيلمو با همون ويدويو تو تلويزيون كه نيگاه مي كنم درسته. مشكل از كجاست؟
سلام
1.ربطی ندار
2.امکان داره مشکل از کپچر باشه و یا از نرم افزار
دوست عزیز داخل دفترچه کپچر رو نگاه کنی سیستم مورد نیاز رو اونجا نوشه!
موفق باشید.
تایید میشه .بیشتر cpu در این کار موثره...
مهدي درست ميگه ربطي نداره بيشتر به نظر من به تراكينگ ويديو ربط داره مثلا من فيلم رو مي ديدم لرزش دشت ولي با تراكينگ يا لرزش گير ويديو درست ميشد بعد من كپچر ميكردم ولي صداي خوبي نداشت
سلام دوستان
منم کارت tv دارم مدلش kworld هست ولی اخیرا سیستممو ارتقاع دادم گرافیک و هاردو رم همه رو بردم بالا ولی الان که کارت تی وی رو نصب کردم موقع پخش تصویرش عین سی دی خش دار می پره ولی وقتی میزنم رو ضبط درست میشه با برنامه یولید کار می کنم برنامه های دیگه رو هم امتحان کردم درست نشد لطفا اگر کسی بلده کمکم کنه میدونم اینجا قدیمیه ولی کارم خیلی ضروریه
یا حق
به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه
سیستم عامل جدید و درایور آپدیت شده ی کارت رو نصب کنید ، به احتمال فراوان این مشکل رفع میشه
![]()
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از لطفتون فقط من خیلی تازه واردم منظورتون از سیستم عامل جدید و درایور آپدیت شده ی کارت چیه شرمنده گفتم تازه واردم لطف کنید بیشتر راهنماییم کنید
بطور ساده میگم
ویندوزتون رو عوض کنید
آخرین ورژن از درایور دستگاه رو نصب کنید.
(دوست من ، ندونستن عیب نیست ، نپرسیدم عیبه)
یا علی![]()
دوست گرامی ویندوزم رو عوض کردم ولی فایده نکرد
آخرین ورژن از درایور دستگاه رو از کجا بگیرم(منظورتون همون برنامشه)
ممنون
با اجازه استاد عزیز جناب «vioman» ،دوست عزیز معمولا آخرین ورژن نرم افزار به وسیله ی خود سایت به روز میشه و قابل دانلود هست البته در بعضی از سایت ها هم فروشیه![]()
Last edited by btheme; 08-09-2009 at 00:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)