تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: سوال در مورد CPU چهار هسته ای AMD

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض سوال در مورد CPU چهار هسته ای AMD

این CPU های 4 هستهای ، 4 هستشون باهم کارمیکنه یا اینکه هسته 1 که پر بشه به هسته 2 میره.ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نه با هم کار می کنن

ولی میشه تنظیم کرد فکر کنم که کدوم هسته چقدر در پردازش نقش داشته باشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

دوست عزیز بستگی به اپلیکیشنی داره که استفاده می کنی که اصلا برای چه تعداد هسته و تریت بهینه شده و ..!؟

و همونطوری که د وستمون گفت اگه محدودیت نباشه میشه تنظیمش کرد.

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

این CPU های 4 هستهای ، 4 هستشون باهم کارمیکنه یا اینکه هسته 1 که پر بشه به هسته 2 میره.ممنون
    مگه مخزن ابه که پر بشه!

4 هسته ای مثل اینه که انگار 4 تا سی پی یو با هم دارن کار میکنن البته کاراییش از 4 تا سی پی یو واقعی صد درصد کمتره چون این 4 تا هسته تو یه چیزهایی به هم وابسته هستند مثل ضربان ساز سی پی یو و چند تا چیز دیگه

میشه از داخل task manager تنظیم کنی که هر برنامه ای روی چه هسته ای اجرا بشه(این قابلیت بسیار باحاله!)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

میشه از داخل task manager تنظیم کنی که هر برنامه ای روی چه هسته ای اجرا بشه(این قابلیت بسیار باحاله!)
    یعنی امکانش هست بر ای نرم افزاری یا بازی که مولتی تریت و مولتی کور نیست این تنظیمات رو انجام بدیم بعدش هسته های براش لود کامل بشن!؟!؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

یعنی امکانش هست بر ای نرم افزاری یا بازی که مولتی تریت و مولتی کور نیست این تنظیمات رو انجام بدیم بعدش هسته های براش لود کامل بشن!؟!؟
    بحث سر ایه که اکثر بازی ها و برنامه ها اصلا برای استفاده از چند تا هسته بهینه نیستن و فقط با همون یک یا دوهسته کار میکنن.
    خب اگه شما بخای کاری کنی که یه برنامه روی هر چهار تا هسته اجرا بشه این کار خودش به طور پیشفرض انجام میشه اون حالتی که من گفتم برای این بود که که یه هسته رو به طور کامل بذاری در اختیار یه برنامه مثل برنامه های دانلود افلاین که نیاز دارن سی پی یو دائم براشون کار کنه.

راستی این تنظیمات تو برنامه task manager نیست تو یه برنامه دیگه دیده بودم که متاسفانه اسمش رو فراموش کردم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بحث سر ایه که اکثر بازی ها و برنامه ها اصلا برای استفاده از چند تا هسته بهینه نیستن و فقط با همون یک یا دوهسته کار میکنن.
    خب اگه شما بخای کاری کنی که یه برنامه روی هر چهار تا هسته اجرا بشه این کار خودش به طور پیشفرض انجام میشه اون حالتی که من گفتم برای این بود که که یه هسته رو به طور کامل بذاری در اختیار یه برنامه مثل برنامه های دانلود افلاین که نیاز دارن سی پی یو دائم براشون کار کنه.

راستی این تنظیمات تو برنامه task manager نیست تو یه برنامه دیگه دیده بودم که متاسفانه اسمش رو فراموش کردم.
    خب اخیرا اکثر نرم افزار ها برای چند هسته هم بهینه میشن ولی بازی ها به جز یکی دو مو رد فعلا خیر در اون حالت هم نیازی نیست اگه هسته ها هردو 50% باشند بهتره و توی نرم افزار های دیگه هم هست ولی توی تسک منجر Processor Affinity از تب processes هست!

داره خودمونی میشه doste_naghola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این سی پی یو مثل سرور نیستن فقط 4 هسته مجازی دارن که هرکدام کارای خاصی انجام میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو تسک منیجر بخش پروسس با کیلک راست روی برنامه های در حال اجرا می شه تعیین کرد که با کدوم هسته اجرا بشن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو تسک منیجر بخش پروسس با کیلک راست روی برنامه های در حال اجرا می شه تعیین کرد که با کدوم هسته اجرا بشن
    1-تاپیک مال 1500 سال پیشه!

2- قبلا اشاره شده:

ولی توی تسک منجر Processor Affinity از تب processes هست!
    لطفا همکاری کنید.

11. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •