سلام خدمت تمامی دوستان.
دو تا از زیر مجموعه های بزرگ bmw و benz
mpower و amg هستند.
به نظر شما کدوم یک بهتر کار می کنند؟
من شخصا Mpower رو بیشتر دوست دارم چون همه چیز قدرت های 600 700 اسب بخاری amg نیست و زیبایی هم مورد نظره.
لطفا دلیل رو هم بگید.![]()
سلام خدمت تمامی دوستان.
دو تا از زیر مجموعه های بزرگ bmw و benz
mpower و amg هستند.
به نظر شما کدوم یک بهتر کار می کنند؟
من شخصا Mpower رو بیشتر دوست دارم چون همه چیز قدرت های 600 700 اسب بخاری amg نیست و زیبایی هم مورد نظره.
لطفا دلیل رو هم بگید.![]()
mpower به نظر من قدرت بیشتری نسبت به رقیبش داره ولی به نظر من اصلا زیبا نیست...
آیا sl های amg قدرت کم تری نسبت به m3 های mpower دارن؟؟؟؟!!!mpower به نظر من قدرت بیشتری نسبت به رقیبش داره ولی به نظر من اصلا زیبا نیست...
آیا e کلاس های amg قدرت کم تری نسبت به m5 های mpower دارند؟؟؟
سلامم.. پر اصطهلاکترین ماشینهایی که پارسال تو بازار آمریکا مجله ی ماشین از رفرنسهای معتبر لیست کرده بودش مال AMG بودن.. وحشتناک هزینه های تعمیراتشم بالایه.. این را بذار کنار برنده شدن 6 جایزه از 12 جایزه ی جهانی طراحی موتورهای برگزیده ی2008 که ب ام و گرفت و بنز حتی یدونه جایزه هم نگرفت..>>مجله ی ماشین شماره306 تیر87 ص5 پیشرانه های برتر 2008..
تایید میشه کاملا
خب ام پاور تعداد محصولاتش تا سال گذشته خیلی محدود بود ولی آ ام گ تعداد محصولات خیلی زیادی تولید ولی باز هم تولیدات ام پاور بالاتر از آ ام گ بود
تازه با ارائه محصولات جدیدتر باز هم تولیدات ام پاور بالاتر هم میره
ام پاور برترین موتور های دنیا ارائه می کنه
برترین هندلینگ و برترین کیفیت سواری تو پیست تو سدان های دنیا ارائه می کنه
الان موتور 8 سیلندر ام پاور که 555 اسب بخار از موتورهای 8 سیلندر آ ام گ قوی تر هست و مصرف کمتری هم داره
برترین موتورهای تنفس عادی دنیا هم که ام پاور تولید می کنه نمونش موتور v10 و v8 استفاده شده در m5 و m6 و m3
گیربکس ام پاور در پیست عملکرد بهتری از گیربکس های آ ام گ داره ولی تو شهر و جاده آ ام گ برتره
در حال حاضر تنها ضعف ام پاور نسبت به آ ام گ موتور v12 هست که اونم به زودی با اومدن m7 بر طرف میشه
در کل این بگم که کسانی که دنبال اتومبیلی هستن که بخوان از رانندگی تو پیست و جاده و ... ازش لذت ببرن و راننده حرفه ای هستن ام پاور انتخاب می کنن
ولی آ ام گ بیشتر روی قدرت و رانندگی بی دردسر مانور میده که خیلی ها طالب همین هستن ولی راننده های حرفه ای نه
مثلا ببینید بیش تر اوقات اتومبیل های ام پاور در ربطه ای بالاتر از اتمبیل های ا ام گ قرار میگیرن
و یه نکته خیلی آزار دهنده هم که اتومبیل های آ ام گ به عقیده کارشناسا داره تداخل بیش از حد سیستم های الکتریکی تو کار راننده هست
ضمنن یه چیزی که به AMG , M Power بیربطه.. امسال که تووو رقابت پیست آزادی که یه BMW Serie 6 را با یه CLK مسابقه انداختن بنز بهترین عملکرد و هندلینگ را نشون دادش و مسابقه را هم برد.. پس اینی که گفتم یه بحث کلی بودش و دلیل نمیشه همه جا ب ام و برتری داشته باشه هاااااااا..
ببینم عمو مدل کامل سری 6 یا clk رو میدونی؟؟؟؟؟
راننده هم تائثیر داره
بله عمو..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)