سلام. چطوري ميشه سوختگي خفيفي در عكس ايجاد دكرد مثل سوختگي سر سيگار.باتشكر
سلام. چطوري ميشه سوختگي خفيفي در عكس ايجاد دكرد مثل سوختگي سر سيگار.باتشكر
میشه نمونه بذارید
چون باید ببینیم منظور شما چه نوع سوختگی هستش
خوب وسیله کار همونی هست که دوست عزیز گفتن ولی شما باید به نسبت جایی که می خوای بسوزونی باید تنظیمات هاصی روی option bar این ابزار بدی
مثلا اگه جایی که می خوای بسوزونی یه جای تیرست می تونی حالت این ابزار رو روی shadow بزاری و یا در صورت عکس روی highlight بزار ولی در اغلب موارد حالت middle اون چیزی رو که تو می خوای رو ایجاد می کنه ولی باید درصد کار رو بیشتر کنی و در تعادا دفعات بیشتری اون رو روی قسمت مورد نظر بکشی
شاد باشی و آرام
راستش من با فو توشاپ شکل یک سیگار رو کشیدم و حالا میخوام سر اون سیگار حالت سوختگی پیدا کنه از burn tool هم استفاده کردم ولی تغییری نکرد.
خوب دوستان همه سوختگی روی پوست یا اشیا مد نظرشون بود
منظور شما آتیش سر سیگار هست
برای این کار باید با براش خیلی کوچیک با رنگ های آتیش ( زرد ، نارنجی ، قرمز ) و رنگ خاکستر ( مشکی و خاکستری ) تند تند کلیک کنید تا رنگ ها با هم ادغام بشن ( یا از براش هایی که حالت کثیف دارن ، چند بار روی هم و با رنگ های مختلف استفاده کنید )
بعد با استفاده از یه فیلطر مناسب مثل Filter > Distort > Diffuse Glow و با بک گراند سفید یا خاکستری ، اون رو طبیعی تر جلوه بدید
یه نمونه ، ذغال های قلیونی هست که من تو این طرح درست کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا از اول بگو آتیش.
چرا می گی سوختگی همه رو سر کار گذاشتی!
huti_421 ممنون از آموزش قشنگت!
سلام به همه دوستای عزیز
3-4 سال پیش یه سری از آموزش های مجید آنلاین رو SAVE کرده بودم این آموزش به دردت میخوره رضا جان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)