n82 ya n85 ya 5800????میخوام خر کار باشه چون شاید تا چند سال عوض نکردم...گوشیه قبلیم هم k750بود حیف که خراب شد وگرنه عمرا عوضش نمیکردم....می خوام مثل k750همه چیز رو در حد خوب داشته باشهخودم نظرم بین n82....n85...5800نظر شما چیه؟؟؟
n82 ya n85 ya 5800????میخوام خر کار باشه چون شاید تا چند سال عوض نکردم...گوشیه قبلیم هم k750بود حیف که خراب شد وگرنه عمرا عوضش نمیکردم....می خوام مثل k750همه چیز رو در حد خوب داشته باشهخودم نظرم بین n82....n85...5800نظر شما چیه؟؟؟
سلام
دئست عزیز حساب 5800 با اون دوتا فرق می کنه.
اگه لمسی دوست داری 5800 بخر اگرم دوست داری گوشیت ساده باشه و حوصله گوشی لمسی نداری بیا سراغ این دوتا.
اما بین ان85 و ان82 :
محسوسترین تفاوتشون دوربین که ان 82 بدلیل داشتن فلش زنون در سطح بالاتریه.
اما بقیه چیزها:
ان 85 دارای اف ام ترنسمیتر و سیمبین جدیدتر و صفحه بسیار با کیفیت و مموری 8 گیگ همراه هست.
ان 82 دارای رام آزاد 90 مگابایتی و چیپست گرافیکی و اجرای بازیهای ان گیج به صورت فول هست.
بطور خلاصه بخوام بگم اگه پولش برات مهم نیست و همچنین تفاوت دوربین برات مهم نیست برو سراغ ان85 ولی اگه از نظر مالی در تنگنا قرار میگیری و همچنین تویه کیفیت دوربین خیلی حساسی برو سراغ ان82.
در ضمن 5800 هم گوشیه خوبیه همچنین صدای پخش خوبی داره و نسبت به قیمتش پرکاربرده.
دیگه انتخاب با خودته.
راستی حدود قیمت ها هم برات مینویسم البته بدون گارانتی
n85: 360
n82: 290
nokia 5800: 280
اقا وحشتناک حال دادی دمت گرم م م م م م م م م
بین اینا ان82 بهترین گزینه میباشد.
شما خودت برو تو سایت هایی مثل جی اس ام ارنا یا جی اس ام اریا یه مقایسه ای بکن خداییش ان82 حرف نداره.
هنوز که هنوزه هر کی میگیره راضیه...........
من از قیفه ی ان82 زیاد خوشم نمیاد وتوصیه میکنم ان85 بگیر
مصلما 85 از هر دوي اينا بهتره ، اما گوشيه ظريفيه ! اگه ميخواي سالها بمونه و رو سنگ هم بزني چيزيش نشه !! N82 بگير
من هم n85 را توصیه می کنم.
گوشیه شیکی هستش ولی مقاوم نیستش....
یعنی باید لای پنبه بذاری این ور و اون ور ببریش...
n79 چطور اونم مقاومتش بالا هست؟؟؟!!!
goshi n85 shik hast vali moghavam nist
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)