سلام
ببخشید یه سوال دیگه داشتم!
من اگه بخوام یکی از فایل های dll ام رو توی رجیستری ثبت کنم، چی کار باید بکنم؟
من همراه اون dll ای که نوشتم، یه فایل دیگه هم دارم که کدهای مربوط به رجیستر کردن این dll رو توش نوشتم(یعنی یه فایل .cpp دیگه کنار اون dll واسه رجیستر کردن دارم(با توابع DLLRegisterServer و ...)
همین جوری که بخوام این dll رو توی سیستم نصب کنم، اول می یام اونو توی پوشه system32 کپی می کنم و بعد با دستور :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در محیط command prompt اون رو در رجیستری ثبت می کنم(یعنی بعد از این کار، تمام کلیدهای رجیستری که توی اون فایل .cpp تعریف کرده بودم رو داخل رجیستری می بینم!)
حالا که من می خوام یه setup واسه نصب این dll ایجاد کنم، اول می یام dll ها رو طبق پست شما، توی system folder قرار می دم، ولی برای رجیستر کردنش به این شکل، نمی دونم چی کار باید کنم؟
توی محیطش که یه تب مربوط به رجیستری هست و 5 کلید اصلی رجیستری توش هست که میشه کلیدهای لازم رو در بخش های مناسب ایجاد کرد تا موقع نصب، اونها رو هم در سیستم ایجاد کنه، ولی من نمی خوام به این شکل ورودی های رجیستری رو تولید کنم، چون قبلاً توی یه فایل cpp کنار کد dll ام، این کلید ها رو تعریف و با توابع مربوطه ایجاد کردم!
الآن فقط می خوام که موقع نصب، دستور regsrv32.exe mydll.dll رو یه بار اجرا کنه، یعنی یه جورایی فقط regsrv32.exe رو فراخونی کنه و دیگه لازم نباشه من کلیدهای رجیستری رو دوباره توی پروژه setup ایجاد کنم!
میشه همچین کاری کرد؟
اگه ممکنه دوباره کمکم کنید
با تشکر فراوان