تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: عنوان یک کتاب

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض عنوان یک کتاب

سلام دوستان
    خوب هستیند؟
    من 1 کتاب برای آموزش maya 2009 میخواستم
    من مبتدی هستم!
    1 کتاب برای مبتدی ها
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosienmax100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز پیشنهاد من اینه که اصلا از کتاب فارسی (اگه منظورتونه ) استفاده نکنید فاقد معلومات لازم هستن

یه دلیلشم اینه که شما رو کند میکنه و نمیزاره به اون صورت وارد جزئیات بشید و همون بعدآ براتون دردسر ساز میشه /

استفاده از سایت های از این قبیل (کارشون عالیه اینجا ) و کتب و ویدیو های انگلیسی سرعت یادگیری شما رو بالا میبره

و ایشالله خیلی زود به اون چیزی که میخوای میرسی تو مایا /

ببخشید کلا قصد امر ونهی نداشتم ولی یادگرفتم که همیشه بزنم برا منابع ایرانی (کتب ) :دنبال سودجویی هستن فقط !

موفق باشید

3. 4 کاربر از hosienmax100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب از یه نظرایی حرف دوستمون رو قبول دارم ولی خوب کتاب به عنوان مرجع خیلی خوبه
    کتابای مرجه رو نمیشه خوندشون ولی در کنارت باشن کمکت میکنه
    البته بهترین مرجع هلپ هست که خیلی کمک میکنه

5. 5 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

به نظرم بهترین راه آموزش این برنامه ها ( مکس و مایا ) رفتن به کلاس های حضوریه .
    چون موقع یادگیری 1000 تا سئوال پیش میاد .
    هم کتاب ، هم سیدی آموزشی و اینطور چیزایی .
    ولی خوب وقتی کسی نیست همون لحظه سئوال ها رو بپرسی اصلا خوب نیست .
    ولی وقتی یه نفر کنارت باشه و واست توضیح بده و هرسئوالی داشته باشی بپرسی خیلی بهتره .

7. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Animators's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

پيش فرض

به نظرم بهترین راه آموزش این برنامه ها ( مکس و مایا ) رفتن به کلاس های حضوریه .
    چون موقع یادگیری 1000 تا سئوال پیش میاد .
    هم کتاب ، هم سیدی آموزشی و اینطور چیزایی .
    ولی خوب وقتی کسی نیست همون لحظه سئوال ها رو بپرسی اصلا خوب نیست .
    ولی وقتی یه نفر کنارت باشه و واست توضیح بده و هرسئوالی داشته باشی بپرسی خیلی بهتره
    موافق نیستم....ایشون می تونند از سی دی های آموزشی و کتب مرجع(به قول شهاب) استفاده کنن و اگر به مشکلی برخوردن بیان توی انجمن و مشکل را حل کنند..من که تا به حال تو این یه ساله همین کارو کردم...تواون چند سال همن که شروع به کار کردم اصلا از کسی یا کرجعی سوال نمی کردم چون اصلا کسی نبود که سوال کنم....فقط با آزمایش و خطا جلو رفتم...

9. 3 کاربر از Animators بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فتوشاپ unicef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Australia

پيش فرض

خب میشه گفت با کلاس رفتن منم موافق نیستم چونکه یه پول هدر دادنه بله با سی دی های آموزشی خیلی بهتر آمدم راه میبوفته

من خیلی جاها و به خیلی از دوستان و آشنایان که مشتاق یادگیری برنامه های سه بعدی هستند گفتم که هیچ جایی ندیدم که

درست آموزش بدن یعنی هیج استادی که بخواد هنر جو بگیره نمیاد تمام تجروبیاتشو در اختیار هنرجو بذاره چون با این کار باعث

شده کار خودشو کساد کرده و از همه مهمتر اینکه چیزی جالب یاد نمیگیره چون هر سوالی که براش پیش اومده از استاد پرسیده و

خودش گیر نداده تا یادشون بگیره بهترین کار کتاب و سی دی هست

موفق باشید...

11. این کاربر از unicef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

موافق نیستم....ایشون می تونند از سی دی های آموزشی و کتب مرجع(به قول شهاب) استفاده کنن و اگر به مشکلی برخوردن بیان توی انجمن و مشکل را حل کنند..من که تا به حال تو این یه ساله همین کارو کردم...تواون چند سال همن که شروع به کار کردم اصلا از کسی یا کرجعی سوال نمی کردم چون اصلا کسی نبود که سوال کنم....فقط با آزمایش و خطا جلو رفتم...
    منتظر بودم یه نفر این حرف رو بزنه
    عزیز منم خودم خیلی وقته از کمک اساتید اینجا بهره میگیرم و واقعا عالی بوده .
    ولی خوب هرسئوالی رو که نمیشه مطرح کرد .
    چون بعضی وقتا عنوان کردن بعضی سئوالا خیلی سخته .
    من الان هنوزم خودم 3 ، 4 تا سئوال دارم نمیدونم چطوری با نوشته توضیحش بدم !

13. 2 کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فتوشاپ unicef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Australia

پيش فرض

منتظر بودم یه نفر این حرف رو بزنه
    عزیز منم خودم خیلی وقته از کمک اساتید اینجا بهره میگیرم و واقعا عالی بوده .
    ولی خوب هرسئوالی رو که نمیشه مطرح کرد .
    چون بعضی وقتا عنوان کردن بعضی سئوالا خیلی سخته .
    من الان هنوزم خودم 3 ، 4 تا سئوال دارم نمیدونم چطوری با نوشته توضیحش بدم !

سلام دوست من

خب عزیز ... من خودم شخصا نمیگم که حرف شما درست نیست ولی به نظر من کسی که اول می خواد شروع کنه

به یادگیری ، نباید بره پول بده خب مثلا چقدر باید پول بده تا یاد بگیره...؟ 1000 تومان 100.000 یا 1000.000 چقدر

باید بده خب به این سادگیا نیست من خودم زمانی که میخواستم یاد بگیریم اولش دنبال استاد بودم استاد به

درستی پیدا نمیشد با زحمت یکی پیدا کردم وقتی رفتم بهش گفتم مبتدی هستم انگار دنیا رو بهش داده بودن
    جون اون شغلشه

براش مهم نیست تو چی یاد میگیری همینطوری باید پول بدی تا اون یه سری چیزای بدرد نخور بهت یاد بده بعدشم

میاد میگه ساعتی میگیرم خب حالا می خواد واست یه ماشین درست کنه یه ماشینو می خوای با جزئیات بالا

درست کنی میبینی 3 یا 4 روز تول میکشه حالا استاد می خواد به تو یاد بده چقدر طولش میده.....؟ معلومه کمه

کم 1 هفته ساعتی مثلا 20 هزار کم میگم بعد روزی 2 ساعت خب مشه توی یه هفته 280 هزار باید برای ساخت

مشاین تازه بدی حالا تازه این یه مدل بود رندر هست... تکسچر هست....نور هست که استاد خب هم کم داریم

تکنیک های دوربین هست که خوده این کارگردانی می خواد متاسفانه ما توی ایران از برنامه های سه بعدی خیلی

بد استفاده میکنم مثلا همه چیز برنامه رو میخوایم یاد بگیریم بعد به صورت حرفه ای این که نشد خود شرکت

های خارجی که دران بزرگترین فیلم های روز دنیا رو میسازن برای هر قسمتی یه استاد یا یه دکتروای اون زمینه رو دارن

نه یه استاد دارن همه ای برنامه رو حفظ کرده باشه بهر حال استاد زمانی اونم توی ایران که همه به فکر خودشن

هستن بدرد میخوره که خودت یه سری چیزا بدل باشی بعد اشکالاتتو به استاد بگی نه از صفر بخوایی شروع کنی

موفق باشید

15. این کاربر از unicef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین راه آموزش، هلپ مکس، کتاب و فیلم و بچه های انجمن اینجا یا انجمن های اونجاست! (سایت های خارجی)
    کلاس اصلا به درد نمی خوره.. (لااقل برای آدم های گیج گیری مثل من که روی هر خط 5 دقیقه "فکر" میکنم!) مشکلات دیگه ای هم که دوستان گفتن داره.. کنسی معنوی و مادی استاد و...
    آدم دوست داره هر چی یاد می گیره یا کنار هر معمائی که داره حلش می کنه حتما جوابی باشه که اگه نتونستی حلش کنی بهش مراجعه کنی... ولی اینکه دیر سراغ اون جواب بری دیگه هنر خودته.. چون که تو این فاصله که حتی به جواب هم نرسی به 100 تا سوال ِ با جواب می رسی!

17. 2 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •