سلام.
دوستان این تاپیک را گذاشتم تا ببینم تویوتا بیشتر در دل مردم جا داره یا مزدا(این تاپیک ربطی به خرید ماشی نداره)فقط میخام ببینم کدوم شرکت بیشتر خودشو تو دل شما جا داده.
یا این طوریم میشه گفت که کدام یک تولیدات بهتری دارن؟
سلام.
دوستان این تاپیک را گذاشتم تا ببینم تویوتا بیشتر در دل مردم جا داره یا مزدا(این تاپیک ربطی به خرید ماشی نداره)فقط میخام ببینم کدوم شرکت بیشتر خودشو تو دل شما جا داده.
یا این طوریم میشه گفت که کدام یک تولیدات بهتری دارن؟
به نظر من تویوتا......تویوتا در همه نوع ماشین از جمله سدان اس یو وی و هاچ بک و حتی وانت حرفای زیادی واسه گفتن داره.....از مزدا معتبر تر و بزرگتر هم هست از نظر تولید خودرو و اعتبار برند!
سلام
به نظر من هر دو خوبن
ولی از خصوصیات بارز مزدا اینه که خیلی محکمه
ولی تویو تا خیلی ظزیفه!
فكر ميكنم كه تويوتا با تنوع بيشتر محصولاتي كه داره حرفهاي بيشتري تو بازار ايران براي گفتن داشته.
تا نظر بقيه دوستان چي باشه.....
بابا جان من برای هر سوالی تاپیک نزنین
اصلا این سوال با عرض پوزش خیلی مسخرست تویوتا بزرگ ترین خودروساز دنیا دارین با مزدا مقایسه می کنید؟؟؟؟؟؟؟
بی خیال
من با مزدا بیشتر حال می کنم!!!
اینجی حرفتو رو اصلا قبول ندارم، یه وقت جای دیگه نگو ...لی از خصوصیات بارز مزدا اینه که خیلی محکمه
ولی تویو تا خیلی ظزیفه!
تویوتا در همه مدل ها از مزدا بالاتره
کلی حساب کنی خوب این سوال جوابش خیلی واضحه معلومه تویوتا از همه جهت از مزدا سرتره. مخصوصا از لحاظ فروش...
اما اگه ماشین رو بخوای حساب کنی شاید بین ماشینهای هم رده تو بعضی از مدلها مزدا بهتر باشه...
این دو سوال که پر رنگ کردم چون با هم اومدن باعث بی هدف و به جایی نرسیدن تاپیک میشه.
اگه میخواستید محبوبیت کلی رو مقایسه کنید میشد تاپیک رو موجه بدونیم.
ولی اینکه کدوم یکی محصولات بهتری داره خوب حرف و سوال درستی نیست. محصولات در هر رنج باید با رقیبش مقایسه بشه. مقایسه کلی محصولات 2 کارخانه تقریبا اشتباهه ولی اگه هم بخواییم این کارو کنیم باید به تیراژ تولید و ثروتمند بودن کارخانه نگاه کنیم که در این زمینه تویوتا نه تنها نسبت به مزدا، بلکه در جهان اول یا جز اولین هاست. (از نظر تیراژ اولین و ثروت اول تا سوم)
بنابر این گزینه دوم سوالتون رو حذف میکنیم. ( به جای بستن تاپیک) و انتخاب رو به محبوبیت بسط میدیم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)