تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 44

نام تاپيک: نظر شما در مورد موسیقی ایرانی؟

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض نظر شما در مورد موسیقی ایرانی؟

این تاپیک رو زدم که تمامی دوستانی که به موسیقی علاقه دارند نظر خودشون رو درباره موسیقی کشور خودمون بیان کنند
    به نظر من کشور ما با این قدمت تاریخی و پیشینه فرهنگی و هنری که داره دارای یک موسیقی غنی و سرشار هست که شاید به اندازه شایستگی و عظمتش بهش توجه نشده
    از دوستان میخوام نظر خودشون رو درباره موسقی ایرانی بیان کنند
    نظر شخصی دوستان حتی اگر طرفدار این موسیقی نیستند هم خیلی خوبه
    Last edited by tirdad_60; 17-07-2009 at 23:58.

2. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موسیقی ایرانی به نظر بنده یه پل سیاهم نمی ارزه
    بدرد یه جا میخوره اونم تو یه رستوران سنتی بشینی و آبگوشت کوفت کنی
    وگرنه بدرد روح و روان و اینجور چیزمیزا نمیخوره

دوست عزیز این نظر شماست...
    دوست دارم دوستان بحث رو به حاشیه نکشونن و اگر جواب های این طور می شنویم دنبالش رو نگیرن.. دوست دارم اینجا پاتوقی برای شیفتگان موسیقی ناب و اصیل ایرانی بشه...

نوا بزن که مرا داغ بی نوائی است...

در دورانی که سن چندانی نداشتم شنیدن نغمه ای جادوئی و اسرار آمیز من رو از پوچی و نا امیدی و بی معنائی ای محض به خود آورد و بارقه ای از امید و معنا و انگیزه و حرکت و... عشق در وجودم شعله ور کرد.. این نغمه روز و شب عمرم رو تسخیر کرد و تا امروز خودش رو به عنوان بزرگ ترین آموزگار، بزرگ ترین مرهم درد، بزرگ ترین و بی نقض ترین مخلوق آفریدگار در نظرم باقی گذاشت...
    درود به همه ی بزرگان موسیقی ایران از دور ترین ادوار تاریخ ایران تا به امروز!

4. 2 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

البته خیلی بستگی به روحیات آدم ها داره...
    یه عده هستن که اصلا نمی تونن موسیقی طولانی و آروم گوش کنن. بی قراری می کنن که برن آهنگ بعدی!
    یه عده هم هستن که دوست دارن با آهنگ زندگی کنن. بهش فکر کنن. با شعرش حال کنن و ...
    و البته هر دوی این گروه ها که نمیشه اونها رو کاملا هم از هم تفکیک کرد حق دارند.

موسیقی ایرانی هم مخاطب های خودش رو داره.
    البته نباید انتظار داشت توی دوره ای که مشابه دهه 70 اروپا و امریکاست و خیلی از جوون های ما به سمت موسیقی های نو و بزن بکوب میرن تا انرژی و شاید عقده شون رو به بهترین شکل تخلیه کنن، افراد زیادی به سمت موسیقی سنتی برن. موسیقی ای که در اغلب موارد هیچ شور و هیجانی توش نیست.

اکثر جوونهایی که من دیده ام و عاشق موسیقی سنتی هستن (نمیدونم علتش چیه، شاید من اشتباه می کنم) افرادی هستن که در باقی موراد زندگی شون هم متناسب سنشون رفتار نمی کنن. اصولا خیلی ها عقیده دارن موسیقی سنتی واسه پیرمرد و پیرزنهاست. البته همه چی داره دست به دست هم میده تا این اتفاق بیفته. اینکه گوش دادن به موسیقی سنتی بتونه یه جوون در ایران کنونی رو ارضا کنه یه مقدار عجیب به نظر میرسه. البته این نظر منه.

در هر حال من خودم شنونده همه نوع موسیقی هستم.
    با همه نوع موسیقی هم حال می کنم. بجز اونهایی که واقعا موسیقی نیستند.

اگه موسیقی سنتی نوآوری نداشته باشه میمیره...
    هیچ کس دوست نداره موسیقی رو گوش بده که امروز و فرداش هیچ تفاوت و پیشرفتی توش نداره...

6. این کاربر از vandu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خوب من خودم به شخصه کسیم که هم متال گوش میدم هم سنتی .
    به نظرم فوقالعاده موسیقی ایرانی زیبا هست
    اگه بهش گوش بدید .
    البته بهتر بود عنوان تاپیکو به موسیقی سنتی ایرانی تغییر بدید

موفق باشید

8. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

"موسيقي سنتي يعني زيبايي و بلوغ يك سبك موسيقي" فك كنم همين يه جمله كافي باشه

10. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

خوب من خودم به شخصه کسیم که هم متال گوش میدم هم سنتی .
    به نظرم فوقالعاده موسیقی ایرانی زیبا هست
    اگه بهش گوش بدید .
    البته بهتر بود عنوان تاپیکو به موسیقی سنتی ایرانی تغییر بدید

موفق باشید
    خوب شد دوستانی که فقط طرفدار موسیقی ایرانی نیستند هم نظر دادند آخه نمیدونم چرا این ذهنیت در بین بیشتر مردم هست که کسی که موسیقی ایرانی گوش میده نباید یا نمیتونه موسیقی دیگه ای گوش بده ؟!!
    درمورد نام تاپیک من با موسیقی سنتی ایران مخالفم چون این واژه تازگیها رواج پیدا کرده و آوردن کلمه سنتی در کنار موسیقی ما باعث شده که ذهنیت قدیمی و کهنه بودن و تکراری بودن در بین مردم رواج پیدا کنه به نظرم موسیقی اصیل ایرانی خیلی با معناتر هست

12. 3 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

یعنی کاربران p30world اینقدر از موسیقی ایرانی دور هستند که نظری راجع بهش ندارند؟
    نظر شخصی خودتون رو بگید اینکه چه احساس و فکری در رابطه با موسیقی ایرانی دارید

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

یه نکته ای هم که باعث دوری مخاطب جوان از موسیقی سنتی میشه کلام در موسیقی سنتی هست.
    دلیل اینکه در موسیقی سنتی بجای ترانه از شعر استفاده میشه، هر چی که باشه باعث لطمه خوردن موسیقی سنتی و دور شدنش از شرایط روز جامعه میشه...

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یه نکته ای هم که باعث دوری مخاطب جوان از موسیقی سنتی میشه کلام در موسیقی سنتی هست.
    دلیل اینکه در موسیقی سنتی بجای ترانه از شعر استفاده میشه، هر چی که باشه باعث لطمه خوردن موسیقی سنتی و دور شدنش از شرایط روز جامعه میشه...

بله اين خودش تاثير داره ولي اينو هم بايد بدونيم كه موسيقي اصيل ايراني يا موسيقي كلاسيك اروپايي موسيقي هايي هستن كه معمولا قشر بالاي جامعه(حالا چه از لحاظ ديد هنري يا .....)به اون بها ميدن

البته نميگم كه طرفداراي موسيقي هاي ديگه جزو اقشار ديگه جامعه هستن(من خودم عاشق موسقي ترنس و راك هستم)

كلا موسيقي سنتي موسيقي هستش كه تفكر ميخواد اگاهي ميخواد دانايي ميخواد داشتن حس زيبايي شناسي موسيقي ميخواد و كلا موسيقي مصرفي نيس و همين علت باعث شده تا جوونهاي بي حوصله ما كمتر طرفش برن

البته خوب بسته بودن فضا هم مزيد بر علت شده تا كمتر به موسيقي ايراني توجه بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

به نظر من لازم نیست که جوونای ما شنونده حرفه ای موسیقی اصیل باشند اما اینقدر دوری از موسیقی میهنی خودمون هم خوب نیست اون هم موسیقی که توی تمام دنیا بهش احترام میزارند و علاقه مندان زیادی هم داره
    شاید گوش دادن بیش از حد به موسیقی پاپ که به نظر من بیش از اندازه هست باعث دوری از موسیقی اصیل ما شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •