تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: میخوام یه سایت داشته باشم...

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

14 میخوام یه سایت داشته باشم...

سلام دوستان من میخوام یه سایت داشته باشه چیکار باید بکنم خیلی تو اینترنت سرچ کردم در مورده عسات و دومین و فضا و ساب دومین و اینجور چیزا...

خوب واسه اینکه یه سایت داشته باهش یه هسات و دومین کافیه دیگه؟؟؟ درسته؟؟؟

و اینکه چه چیزهائی باید بلد باشم که بتونم یه سایت رو طراحی کنم؟؟؟

ممنونم میشم از اوّل تا آخر کامل توضیح بدین که php , html , xhtml . css , asp , asp.net , استاتیک و داینامیک چی هستن؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

توي همين بخش و بخش استاتيك و دايناميك و مديريت محتوا توضيح بسياري داده شده در مورد هر كدوم از چيزايي كه فرموديد ..

در مورد راه اندازي سايت و...

اما اگر هيچ كدوم از زبان ها رو بلد نيستيد پيشنهاد ميكنم از قسمت سيستمهاي مديريت محتوا شروع كنيد ..

3. این کاربر از Mr.K2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز من اصلاً چیزی نمیدونم میشه کامل توضیح بدین... که چه زبانهائی و چه نرم افزارهائی و چه چیزهائی واسه طراحی صفحات وب از مبتدی تا پیشرفته باید بدونم...

و اینکه زبانهای برنامه نویسی چه فرقفهادی با هم دارند؟؟؟

راستی میخوام یه هاست و دومین بگیرم از کدوم شرکت بگیرم که خوب باشه همه چیزش لطفاً یه سایت خوب هم معرفی کنین که از اونجا بتونم خرید کنم ممنونم...
    Last edited by leilash; 17-07-2009 at 15:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز من اصلاً چیزی نمیدونم میشه کامل توضیح بدین... که چه زبانهائی و چه نرم افزارهائی و چه چیزهائی واسه طراحی صفحات وب از مبتدی تا پیشرفته باید بدونم...

و اینکه زبانهای برنامه نویسی چه فرقفهادی با هم دارند؟؟؟

راستی میخوام یه هاست و دومین بگیرم از کدوم شرکت بگیرم که خوب باشه همه چیزش لطفاً یه سایت خوب هم معرفی کنین که از اونجا بتونم خرید کنم ممنونم...

دوست عزيز اين سوالات شما بسيار گسترده هستند ، جوري نيست كه من جواب بدم ، توي همين فروم مالب زيادي هست در اين مورد ..

اما در مورد هاست و دامين چون اينجا تبليغ ميشه من نميتونم اينجا مطرح كنم ،‌پ خ بزنيد تا بهتون بگم ..

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان عزیز فقط بگین که واسه طراحی صفحات وب چه چیزهائی لازمه و اینکه یه سایت بخوام داشته باشم چه چیزهائی لازمه؟؟؟

و یه سوال دیگه من الان وبلاگ دارم... اگه بخوام تغییر بدم یه دومین بخرم حلّ میشه؟؟؟

مثلاً یه وبلاگ دارم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بخوام اونو بکنم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه دومین کافیه دیگه یا چیزه دیگه ای لازم دارم؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

نلا براي داشتن سايت شما بايد:

هاست داشته باشيد

دامين داشته باشيد

طراحي صفحات بلد باشيد يا به سيستم هاي مديريت محتوا وارد باشيد

در مورد وبلاگها هم، خيلي از سرويس هاي وبلاگ اين قابليت رو دارند كه دامين بهشون بدي و فقط آدرس رو ميتونيد عوض كنيد و با پسوند دلخواه خود بگيريد اما وبلاگ همون وبلاگه ..

بلاگفا رو خودم نمدونم اما ميتونيد چك كنيد ببينيد داره يا نه ..

8. این کاربر از Mr.K2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

لطفاً یکی راهنمائی کنه سایت به این بزگی یکی نیست توضیح بده که چیکار کنم... لطفاً یکی کسی جواب بده که حوصله داشته باشه و بتونه تا آخرش توضیح بده پیشاپیش ممنونم ازتون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    خوب يعني ميخوايد شروع كنيد و برنامه نويسي وب ياد بگيريد ديگه؟!
    اگه آره:
    برنامه نويسي وب در دوقسمت انجام ميشه:
    1.client side كه تقريبا" ميشه گفت اون قسمتي رو تشكيل ميده كه كاربر سايت مستقيما" باهاش در ارتباطه و يجورايي به بيان ساده ميشه گفت قالب سايت! براي ورود به دنياي برنامه نويسي وب شما بايد ابتدا از اين قسمت شروع كنيد و اولين زباني كه بايد يادبگيريد html هست و در ادامه css و javascript و...
    1.server side ، مثلا" همين فرم عضويتي كه در p30world پر كرديد و دكمه ي عضويت رو فشار داديد اطلاعات شما به سرور فرستاده ميشه و يه زبان server side اونارو ميگيره، در ديتابيس ذخيره ميكنه و به شما امكانات خاصي رو ميده و... كه در اينجا php هست (اگه تاحالا با زبان هاي مايكروسافت برنامه اي ننوشته ايد php خيلي يادگيريش آسونتر خواهد بود) و معمولا" ياد داشتن يك زبان سرور سايد كافيه: asp asp.net php java perl از زبان هاي سرور سايد هستن
    در كل كارهايي كه در سمت سرور انجام ميشه با زبانهاي serverside و پاسخ هاي سرور به browser شما با زبان clientside هست

اگه ميخواي اصولي ياد بگيري بهتره با خوندن كتاب شروع كني و صبور باشي

11. این کاربر از pezhman32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ممنونم از شما دوست عزیز میخواستم برم آموزشگاه... که طراحی صفحات وب رو یاد بگیرم...

تو آموزشگاه اینا رو یاد میدن...

FrontPage
    Dreamweaver
    Html
    JavaScript
    Flash Swish

آیا اینا کافی هستن؟؟؟

پس php , asp.net چی ؟؟؟

یه سوالم دارماونم اینه که من بخوام یه وبلاگ رو به com. تبدیلش کنم با خرید یه دومین کارم حلّ میشه یا نه؟؟؟

و سوال آخرم هم در مورده طراحی قالب وبلاگ هست که Html بلد باشم کافیه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saghishab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

براي طراحي سايت شما بايد يك زبان برنامه نويسي ياد بگيريد مثل پي اچ پي يا اي اس پي كه من php رو پيشنهاد مي كنم.و

بايد كار با بانك اطلاعات رو ياد بگيريد مثل sql server يا mysql كه من mysql رو پيشنهاد ميكنم كه به راحتي با php ست ميشه

البته يادگيري html ضروريه و خيلي سادست و با خريد يه كتاب در 3 روز ميتوني ياد بگيري ... frontpage dream waver اينا

تقريبا اديتورن ياد بگيري بد نيست ولي خب انقدرم ضروري نيستن خيلي هم راحتن فقط وقت بگذار. كدهاي javascript به وفور

تو اينترنت هست... پس نياز نيست زياد وقت بگذاري و اما فلش خيلي خيلي كمكت مي كونه كه گرافيك سايتت رو ارتقا بدي..

پس در حالت كلي بايد اينا رو ياد بگيري خودت برو دنبالش اگر وقت داري كتاب مطالعه كن ...تمرين تمرين تمرين

"php--mysql--html--flash"

14. این کاربر از saghishab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •